Totul pentru 3 puncte la Iași. Avem primul 11


-->

Dinamo are nevoie de o minune azi, pentru a promova direct în Liga 1 la finalul acestui sezon. Iar minunea trebuie să vină la Galați, acolo unde Unirea Dej i-ar putea ajuta pe băieții lui Burcă dacă nu ar lăsa Oțelul să câștige. La Iași, Dinamo mizează pe atac pentru un succes cu Poli.

Se anunță 90 de minute încinse, în care ochii și urechile dinamoviștilor vor sta atât la Iași, unde băieții lui Ovidiu Burcă trebuie să bată liderul Poli Iași, cât și la Galați, acolo unde Unirea Dej, complet demotivată după ce nu a luat licența de Liga 1, întâlnește Oțelul lui Dorinel Munteanu.

La Iași, Ovidiu Burcă va alinia un prim 11 ofensiv. Dujmovic va sta în poartă, iar în fața sa se vor poziționa David Irimia, Deniz Giafer, Răzvan Patriche și De Moura. Larrucea, Neluț Roșu, revenit după o etapă de suspendare, și Costin Amzăr vor alcătui linia de mijloc. Lamine Ghezali, omul meciului cu CSA Steaua, Iglesias și Ahmed Bani fac parte din tridentul ofensiv trimis pe teren de Ovidiu Burcă. În cazul unui succes la Iași și al unui egal la Galați, Dinamo va promova direct în Liga 1. Dacă Oțelul va învinge Unirea Dej, Dinamo va juca barajul cu FC Argeș.

Citește și

Dinamo ia cu asalt Copoul: câți ”câini roșii” vor fi la Iași

 

 

Previous Foștii jucători sunt optimiști înaintea ultimei etape
Next Dezastru la Iași. Urmează barajul cu FC Argeș

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *