Totul despre cei șapte jucători noi din lotul lui Dinamo


Mircea Rednic va avea în cantonamentul din Antalya șapte fotbaliști noi în lotul cu care va trebui să o scoată la capăt cel puțin până în vară. Rămâne de văzut dacă se vor mai perfecta și alte transferuri, dar este clar că aceștia sunt fotbaliștii care vor pleca în Turcia mâine.

1. Kevin Krans – aripă stânga, jucător francez de 25 de ani, liber de contract după despărțirea de Assyriska FF, Liga a III-a din Suedia. El a purtat numărul 10 la ultima echipă, unde a marcat 15 goluri în 42 de meciuri și este deocamdată în probe la Dinamo

2.  Sean McDermott, portar, 25 de ani, 1,85 metri înălțime, cetățenie irlandeză și norvegiană. A cochetat cu naționalele Irlandei de tineret, dar și echipa mare, dar nu are niciun meci jucat la prima reprezentativă. El a fost crescut la juniorii lui Arsenal Londra. Portarul a primit 39 de goluri în 29 de partide bifate în 2018.

3. Jordan Mustoe – fundaș stânga, 27 de ani, englez, liber de contract după ce a jucat în Finlanda la SJK Seinajoki

4. Gabriel Răducan – atacant, 18 ani, 26 de goluri și 24 de pase decisive pentru echipa Under 19 a lui Dinamo, născut în Galați.

5. Geani Crețu – mijlocaș de 18 ani care joacă la Dinamo U19, din Piatra Neamț. El are două meciuri și un gol marcat în UEFA Youth League, Liga Campionilor pentru jucătorii sub 18 ani.

6. Cătălin Măgureanu – 18 ani, mijlocaș, are 44 de minute jucate în UEFA Youth League în 2 meciuri jucate

7. Aleksandru Robert Longher – 18 ani, mijlocaș, originar din Suceava, a jucat sezonul trecut pentru echipa mare a lui Dinamo în trei meciuri, el fiind introdus din postura de rezervă

Citește și:

Ce le-a spus Sergiu Hanca ieri judecătorilor: ”M-am speriat”

-->
Previous Ce le-a spus Sergiu Hanca ieri judecătorilor: ”M-am speriat”
Next Hanca pleacă de la Dinamo. Diseară semnează contractul cu noua sa echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *