--> -->

Totul despre biletele pentru finala Cupei Ligii


-->
Biletele pentru finala Cupei Ligii Adeplast, dintre ACS Poli Timișoara și FC Dinamo, programată a se disputa sâmbătă, 20 mai 2017, la ora 20.00, pe Arena Națională, se pot achiziționa online de pe site-ul lpf.ro. Organizatorii s-au gândit că nu va exista prea mare interes pentru acest meci așa că au deschis doar inelul 1.

Dinamoviștii pot achiziona bilete în PCH în fiecare zi de la 10:00-20:00 de la stadionul din Ștefan cel Mare în schimbul sumei de 10 lei. 12.000 de tichete sunt tipărite pentru ca fanii să facă o atmosferă extraordinară în peluză așa cum au obișnuit pe toată lumea. În rest, susținătorii roș-albilor își pot procura bilete și în alte zone ale stadionului în afara sectorului galeriei.

Prețul tichetelor pe stadion este următorul:

Peluze, inelul 1: 10 lei

Tribuna a II-a – periferic, inelul 1: 35 lei

Tribuna a II-a, central, inelul 1: 50 lei

VIP 2: 75 lei

VIP 1: 100 lei

Persoanele cu handicap beneficiază de acces gratuit conform legii, accesul făcându-se pe baza documentelor justificative pe care aceste persoane le vor prezenta la casele de bilete, de unde vor putea primi tichetele de acces. Pentru aceste persoane, achiziția de bilete se poate efectua din data de 18 mai.

Citește și:

Decizii importante pentru Dinamo săptămâna aceasta

 

Previous Situația medicală a lui Sergiu Hanca
Next EXCLUSIV Badea: ”Săptămâna asta se vor semna actele”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *