Tot ce a spus Claudiu Niculescu la conferința de presă: „M-am întors în ring”


Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a fost cel care l-a prezentat pe Claudiu Niculescu în funcția de antrenorul lui Dinamo.

„Mă bucur să fiu aici și să-l prezint pe noul antrenor al echipei Dinamo, l-am așteptat de ceva timp și iată că este alături de noi.

Nu este adevărat că Ionel Dănciulescu nu mai este dorit de Ionuț Negoiță. El este sută la sută convins că are nevoie de o pauză. Ușa nu este încuiată, el a închis-o. N-aveam cum să facem actele la Iași, nu e reziliat contractul.

Dinamo are nevoie de Claudiu Niculescu, nu de Dan Alexa. În afară că răspund la telefoane, mai dădeam și unul lui, dar nu răspundea niciodată.

Este dreptul suporterilor la opinie, nu am decât să le respect decizia și pe urmă cu Claudiu, să le demonstrez că se înșeală”, a spus Alexandru David.

Claudiu Niculescu apoi a continuat.

„Urma să intru în ring și să boxez ca să zic așa. Am părăsit echipa în 2010 și când am pășit acum în vestiar m-am simțit ca acum 17 ani ca atunci când am venit prima dată.

Primul obiectiv este să readucem suporterii la stadion, ștou ce înseamnă suporterii echipei Dinamo și pot influența jocul echipei, sunt cei mai frumoși suporteri din România.

Sper să încep cu dreptul mâine, obiectivul este play-off, chiar dacă echipa nu traversează un moment bun, sunt fericit că m-am întors acasă după ceva timp în pribegie. Sper ca întoarcerea să fie de bun augur și ca Dinamo să îndeplinească obiectivele.

Acum o să mergem în vestiar, pe mulți dintre ei îi cunosc, a fost o zi foarte agitată, aș vrea să subliniez că nu am facebook, nu am instagram.

Nu foarte mult mi-a luat să semnez cu Dinamo. Am avut de pus la punct o anumită strategie, am vorbit despre problemele pe care le are echipa, se vrea performanță, toți vrem asta, e un moment greu, altfel nu veneam. 99% din cazuri de schimbări așa se fac.

Florin a făcut lucruri foarte bune, acum 5 luni de zile m-a bătut rău, am plecat de la Voluntari după acel meci, ironia sorții e că am venit în locul lui.

Ieri eu am vorbit toată ziua cu Danciu, am încercat să-l conving să fie alături de mine, dar mi-a transmis că decizia lui este definitivă. Eu vorbesc mereu cu el, suntem prieteni foarte buni.

Din cele trei trofee rămase din campionatul intern îmi lipsește doar asta, titlul de campion, o să-l câștig și pe asta. E greu să ne luptăm la titlu, primul pas e să ne calificăm în play-off.

Trebuie să am o discuție cu Nistor și eu sunt convins că el va trage echipa după el. L-am sunat pe Florin aseară, nu mi-a răspuns. Am venit de nici 24 de ore, eu urmăream de mult timp echipa, într-o săptămână pot evalua echipa.

Cu mine antrenor Gicu Grozav a explodat ca jucător la U Cluj, normal că mi l-aș dori.

Rezultatele țin în viață un antrenor. E greu de egalat performanța ca jucător, dar vreau măcar un trofeu să câștig cu Dinamo.

Mi-e greu să aleg o amintire, una plăcută este că am reușit să-l depășesc pe Dudu Georgescu în cupele europene. Luneta s-a cam aburit, mai încerc să execut și la antrenamente, după 35 de ani fotbal sunt urme.

Am foarte mare încredere în ei, asta este primul mesaj. Trebuie să am multe discuții individuale.”, a declarat Claudiu Niculescu.

Citește și:

FOTO Suporterii i-au taxat astăzi pe Negoiță și David

-->
Previous Primele declarații ale lui Niculescu după ce a semnat
Next FOTO Suporterii i-au taxat astăzi pe Negoiță și David

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *