Torje și Grozav: „Sperăm să învingem Steaua”


Foștii jucători ai ”câinilor”, Gicu Grozav și Gabriel Torje, sunt în această seară pe Național Arena și pătimesc cu Dinamo. În prezent la Terek Groznâi, cei doi fotbaliști mizează pe o victorie a elevilor lui Cosmin Contra.

”Sunt sigur că vom învinge în această seară. Îmi doresc foarte mult să câștigăm azi. Dacă vom învinge ne vom bate la titlu. Suntem alături de echipă. Echipa asta merită mai mult decât o victorie, merită un titlu. Îmi doresc să mă reîntorc la Dinamo cândva”, a declarat Torjinio la Digi Sport.

Și-a explicat de ce a refuzat iarna trecută oferta sosită de la FCSB: ”Am fost contactat de cei de acolo, mi-a spus și impresarul, dar în momentul în care am auzit numele echipei am transmis că nu vreau să discutăm nimic. Doar la Dinamo mă voi reîntoarce în România”.

Și Grozav s-a declarat dinamovist pur sânge: ”Sper ca Dinamo să se impună. Nu știu ce șanse mai are echipa la campionat, dar dacă va învinge în această seară vor crește șansele. Îmi doresc ca formația să se lupte sus, la primele locuri, mereu. Cred că suporterii vor face o atmosferă fantastică. Eu mai am câteva săptămâni contract cu Terek, situația se va limpezi în perioada imediat următoare, dar nu știu dacă mă voi întoarce în România prea curând, aș prefera să continuu în străinătate”.

Previous Dinamo, singura din Liga 1 care are palmares pozitiv cu FCSB
Next Atmosferă de derby sud-american. Plus ”Nostradamus”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *