Torje semnează mâine cu Dinamo


Dinamo a oficializat azi transferurile lui Constantin Nica (28 de ani, fundaș dreapta) și Răzvan Popa (24 de ani, fundaș central), iar vineri va semna și Gabriel Torje (extremă dreapta, 31 de ani).

Fotbalistul care a evoluat ultima data în liga a doua turcă, la Bandirmaspor, va ajunge la noapte în România. Mâine va face un antrenament cu „câinii”, după care, dacă va trece testele medicale fără probleme, va semna contractul.

El a fost a fost sunat atât de antrenorul Dario Bonetti, cât și de fostul acționar Nicolae Badea, care sprijină în continuare clubul.

„Gabi Torje e un fotbalist care ar veni cu siguranță cu sufletul la Dinamo. Noi nu vrem să ne pripim acum, chiar dacă este timpul scurt pentru a mai aduce jucători. Vrem ce transferăm să fie utili echipei pe anumite posturi și trebuie să fie familiarizați cu România. Eu aș vrea să aducem jucători pe care îi cunoaștem, care au mai evoluat aici și cărora le știm caracterul. A propus și Dario Bonetti niște nume și vedem în aceste zile ce decizii luăm” – Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo, pentru ProSport

Citește și:

I-am înghețat pe islandezi! Încă visăm la Mondial

-->
Previous Dinamo vrea un jucător dat afară de Dan Petrescu
Next Costel Pantilimon dorit din nou de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *