Torje, primele declarații după ce s-a despărțit de Dinamo


Gabriel Torje a fost fotbalistul cel mai așteptat în iarna aceasta. Mijlocașul a renunțat și la bani numai să semneze cu echipa sa de suflet și să-și relanseze cariera în Ștefan cel Mare. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat și s-a zvonit că în acest timp jucătorul se pregătește de nuntă. Cu toate acestea, Torje neagă zvonurile: „Nu am nunta, s-a auzit foarte mult, însă nu, anul trecut a fost nunta surorii mele”, a spus acesta.

El a urmărit zilele trecute deschiderea mondialului la pub-ul Vibere, din interiorul strandului Magic Place din Crângași, invitat de Patrick Borcea. El a declarat că și-ar fi dorit din suflet să fie și el în Rusia cu România.

„O data în viata se întamplă acest lucru, e frumos sa fii acolo”, a declarat Torje, referindu-se la deschiderea turneului european de acum doi ani, Franța-România.

Torje nu a vrut să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, dar nu-i dă nicio șansă lui Penedo la Mondial. A dezvăluit doar cu cine ține la acest turneu final.

”Ca jucător, Messi, cu siguranță! Ca și echipă, echipa Argentinei și a Spaniei. Franța are o echipă foarte valoroasă. De asemenea, și Brazilia”, a încheiat fostul mijlocaș dinamovist.

Citește și:

Care sunt jucătorii cu cele mai mari salarii de la Dinamo

Previous EXCLUSIV "Ai grija!". Nistor a dezvaluit un dialog cu Penedo
Next Care sunt jucătorii cu cele mai mari salarii de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *