Torje pleacă și el de la Dinamo


-->
Gabriel Torje (32 de ani) s-a hotărât și va pleca de la Dinamo. Mijlocașul discută chiar în aceste momente termenii rupturii.

Gabriel Torje s-a numărat printre dinamoviștii nehotărâți. Inițial, mijlocașul le-a transmis conducătorilor că ia în calcul să rămână la echipă și în liga secundă, dar astăzi s-a răzgândit.

Din informațiile Gazetei, Torje se va despărți în următoarele ore de clubul alb-roșu. Conducerea „câinilor” avea alte planuri, ar fi vrut să îl aibă alături și în liga secundă, dar va accepta decizia.

„Torje a ajuns la club și vom semna rezilierea”, au confirmat oficialii lui Dinamo pentru GSP.RO.

Gabriel Torje avea un salariu pe care Dinamo l-ar fi putut suporta și după retrogradare. Mijlocașul câștiga 3.000 de euro lunar. Cu bonusuri, suma primită ar fi putut ajunge la 5.000 de euro/lună.

Vor fi zile pline la sediul lui Dinamo. Din informațiile Gazetei, nici Alexandru Răuță (29 de ani) nu va rămâne în Ștefan cel Mare. Mijlocașul central devine liber de contract în această vară și deja poartă discuții cu mai multe formații din Liga 1. Conform DigiSport, acesta va semna cu Farul.

Astăzi, „câinii” au mai pierdut în mod oficial un om de bază. Cosmin Matei a fost prezentat la Sepsi.

Citește și:

Dinamovistul care vrea să continue: ”Posibil”

Previous Cosmin Matei a semnat cu o altă echipă
Next Anunț ferm în privința lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *