Torje nu e singurul. Alt jucător care mai are contract un an și jumătate PLEACĂ


Gabi Torje nu este singurul jucător care a căzut în dizgrația la Dinamo deoarece de când echipa din Ștefan cel Mare joacă în play-out, par că au uitat fotbalul și nu-și mai ”dau viața pe teren” pentru acest club. Atât Torje, cât și Antun Palici au dezamăgit crunt. Foști căpitani, apreciați de suporteri, cei doi sunt doar câțiva dintre cei ce se vor despărți la vară de „câini”. Sau poate chiar mai devreme, anunță gsp.ro.

Dacă nu va interveni nimic neprevăzut, Torjinho nu va face parte astăzi din delegația roș-albilor care va merge la Botoșani. Și fotbalistul se așteaptă să nu fie în lot, surse autorizate afirmă că mijlocașul i-ar fi cerut magazinerului să nu-i pună echipamentul în autocar, că nu va face deplasarea! „A fost la antrenament, este la dispoziția echipei”, a transmis Florin Bratu ieri.

Croatul Antun Palici trece din accidentare în accidentare, iar „câinii” s-au săturat de această situație. Și-n cazul lui, nu se știe dacă va face deplasarea. „Ba simte o înțepătură, ba are o indispoziție stomacală, apare frecvent câte ceva”, au spus dinamoviștii. Mijlocașul de 29 de ani mai are contract până în vara 2019, însă la vară cel târziu se va ajunge la un consens pentru întreruperea colaborării. În play-out nici măcar n-a fost în lot în cele două meciuri, are 79 de minute în total, în 4 meciuri.

Citește și:

Thiess îi răspunde DUR lui Alexandru David

-->
Previous Ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo. Asta ar fi PLANUL investitorilor
Next Thiess îi răspunde DUR lui Alexandru David

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *