Torje îi înfruntă pe fanii din programul DDB


-->
După plecarea lui Deian Sorescu, Gabriel Torje este principalul marcator al lui Dinamo, cu 6 reușite. Prezent în emisiune la Playsport, mijlocașul lui Dinamo a condamnat comportamentul unora dintre suporterii-acționari ai echipei.

„Suporterii ne-au ajutat enorm de mult, din toate punctele de vedere. Suporterii au făcut tot timpul presiune. Foarte mulți suporteri au ajutat clubul. M-au ajutat și pe mine, prin prisma faptului că m-au primit înapoi la Dinamo, m-au acceptat.

Sunt unii suporteri care dau 50 de euro, dar ți-ai fi dorit toată viața ta ca ei să nu fi dat nici măcar un cent… Am auzit la un meci, în tribună, niște oameni care-i înjurau atât de urât pe cei din conducere și pe jucători… argumentul lor era: «dă-mi banii, am dat 50 de euro». Păi, de 50 de euro ce vrei să-mi faci, să mă tai?

I-am înțeles, au ajuns și ei la limita răbdării. Îi înțeleg foarte bine”, a spus Torje la Playsport Live.

Torje: „Să nu creadă cineva că mă duc acasă bucuros”

„Poate sunt unii jucători care joacă prost, își dau seama și ei. Dacă eu joc prost, să nu creadă cineva că mă duc acasă bucuros, că mă bucur că ne-au bătut ăia. Nu, din contră!

Știu că și ei au meciul lor. Meciul nostru e pe teren, al lor începe a doua zi, când merg la muncă și fac mișto de ei colegii care țin cu altă echipă. Dar și la noi.. pierzi un meci, iar timp de o săptămână este atmosferă de înmormântare”.

Citește și:

Traian Băsescu aude și vorbește! VIDEO

Previous Dinamo are un nou preparator fizic
Next Gabriel Torje despre cârtițele din vestiar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *