Torje îl desființează pe Christoph Daum


-->
Fostul mijlocaș al lui Dinamo, Gabriel Torje, îl atacă pe selecționerul României, Christoph Daum, care este pe făraș după ce a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018 din Rusia.

”Lui Daum nu i-au plăcut jucătorii cu personalitate, cei care au mereu un cuvânt de spus, nu mă refer la personalitate sportivă, mă refer la cei care mai vorbesc cât de cât.

Adică, dacă-ți mai place să faci o glumă, să mai vorbești la un antrenament, nu e bine. Lui nu i-au plăcut genul ăsta de jucători și i-a eliminat pe rând. Voia jucători care nu zic nimic, care țin capul plecat, să fie liniște în vestiar, să nu vorbească nimeni și să trăim după reguli după care nu am trăit până acum.

La un moment dat, ne-a dat jos din autocar să tragem un autocar. Câte 5, apoi toată lumea. Am zis la un moment dat: „da’, ce domne’, suntem copii de 5 ani să facem astea, să tragem de autocare, astea se fac la grădiniță”. Nu mi-a zis mie nimic atunci, ci unui coleg, chiar înaintea primului meci cu Muntenegru, cu o zi înainte. «Vorbeste cu el să nu mai vorbească atât de mult, că nu mai vine aici!». Și de atunci am fost sigur că nu voi mai fi convocat!

Și la Victor Pițurcă atmosfera era bună, deși poate din afară se vedea altceva. Ați văzut cu nea Piți un jucător care să spună că nu mai vrea la națională, în afară de Radu Ștefan? Sau să plece supărat sau să iasă la declarații după meci că trebuie să facem ceva că nu e posibil să fim făcuți într-un fel sau altul? Nu ați văzut niciodată, chiar dacă lumea spunea că nea Piți ne ținea din scurt.

Da, ne ținea din scurt, dar când era vorba de glumă era alături de noi și aveam rezultate. Dintr-o grupă mult mai grea, cu aceiași jucători aproape, am ajuns la barajul cu Grecia și am sperat că putem întoarce rezultatul și ne-am calificat la Euro. Cu aceeași jucători, în principiu, pentru că au mai venit câțiva tineri. Și acum terminăm pe 4, dacă nu mai rău și spunem că nu avem jucători.

Am pierdut o calificare de o manieră categorică. Dacă o pierdeam în Danemarca, poate lumea mai înțelegea și spune că s-a făcut o întinerire și că asta este și că avem șanse pentru Euro 2020, a spus Torje la Digi Sport.

Citește și:

Contra: ”Încă se mai încearcă să se aducă jucători”

Previous Cine-i va lua locul lui Romera în meciul cu Timișoara
Next Contra: ”Încă se mai încearcă să se aducă jucători”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *