--> -->

Torje a trecut prin momente grele


-->
Grație meciurilor amicale pe care Naționalele României le va disputa în următoarele zile, Dusan Uhrin va avea mai mult timp la dispoziție pentru a-i cunoaște mai bine pe jucători, pentru a crea legături mai strânse între aceștia și pentru a găsi și pregăti o formulă de joc pe care „câinii” să o aibă de acum încolo.

Dinamo va disputia și un amical în această pauză. Meciul va fi sâmbătă, 26 martie, de la ora 14:00, contra formației Zimbru Chișinău, din Republica Moldova. Meciul va fi transmis în direct la Digi Sport 1.

Gabriel Torje, cel care a revenit astăzi la antrenamente, după 10 zile de absență din cauza unei viroze puternice, a susținut o conferință de presă în care recunoaște că situația echipei din Ștefan cel Mare nu este una fericită, însă este mulțumit cu acest loc de baraj.

„Am fi vrut să fim într-o situație mai bună în clasament și să abordăm această pauză competițională cu o liniște mai mare. Este foarte greu să treci peste două echipe, pentru că Mioveni a învins în ultima etapă. E aproape imposibil ca noi să câștigăm tot și ambele formații să se încurce cât avem noi nevoie.

Suntem conștienți că va fi greu la baraj. Cred că dacă în ianuarie ne zicea cineva dacă vrem să jucăm baraj cu toții ziceam da. Era o diferență destul de mare de puncte în iarnă. Indiferent ce echipă o să fie la baraj va fi un meci de care pe care.”

Torje: „Am stat 10 zile în pat”

„Cei de la CSA Steaua nu renunță, dar din ce am citit ei nu au dreptul de a promova. Ne luăm și noi după ce se scrie, că nu știm noi ce este în acte. Trebuie să ne pregătim cât mai bine, momentan nu ne putem gândi la adversarii de la baraj.

Am fost foarte răcit, am stat 10 zile în pat, astăzi e prima zi de antrenament. Nu pot să vorbesc de antrenor și nu o să o fac cât timp sunt jucător profesionist. O să o fac după ce mă retrag.

Partida cu Zimbru ne ajută să vedem unde suntem, fiindcă am avut foarte multe probleme din cauza accidentărilor. Aici e și din cauza faptului că ne-am pregătit în ianuarie doar pe sintetic și nu am putut merge în Antalya. Treci de la o suprafață mai dură la una mai moale, e dificil, apar mici accidentări care după devin mai serioase. Mai este și stresul care are și el un rol”, a spus Gabriel Torje, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Despre Echipa Națională

„Îmi e dor de echipa națională. Cred că acolo trebuie să fie cei mai în formă fotbaliști. Eu nu merit în momentul de față, clar, trebuie să fim onești. Când am fost acolo am încercat să dau tot ce am mai bun și să joc cu mândrie.

Mă uit la fiecare meci și le urez foarte multă baftă. Sper să ne calificăm, pentru că asta ne trebuie nouă ca nație pentru ca cei mici să meargă la fotbal și să viseze să joace la asemenea competiții”, a spus Gabriel Torje, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Citește și:

Băsescu a fost colaborator al Securității!

-->
Previous Analiză doardinamo: Dinamo nu este favorizată
Next Un fost golgheter dinamovist: „Sunt realist”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.