--> -->

Torje a spus adevărul despre Rednic


-->
Gabi Torje (32 de ani) a fost prezent la emisiunea PlaySport Live și a explicat de ce jucătorii lui Dinamo n-au avut nicio legătură cu plecarea lui Mircea Rednic (59 de ani) de la echipă. Conform spuselor jucătorului, fotbaliștii lui Dinamo nu au încercat în niciun moment să scape de antrenorul Mircea Rednic. „Puriul” este ultimul om care a adus titlul în Ștefan cel Mare, în sezonul 2006/2007.

„A apărut în presă că Torje, Matei și Steliano Filip vor să-l dea afară pe Mircea Rednic. Dacă se întâmpla asta, noi eram cei mai tari jucători din istorie (ironic). Cum să-l dăm noi afară pe Mircea Rednic? El fiind un om cu o asemenea istorie, cu experiență, cu tot ce a însemnat pentru Dinamo.

Nu există așa ceva! Niciodată nu s-ar putea întâmpla asta. Cum să vrem noi să-l dăm afară? Eu vă spun 100% că nu a existat așa ceva. După ce s-a scris asta în presă, fanii ne-au sărit în cap.

Povestea e foarte simplă. Discuțiile erau la nivelul conducerii, să-l dea afară pe Mircea Rednic. Noi am auzit de ele, atâta tot!

Știți cum s-a legat totul? Cu o zi înainte să apară articolele respective, noi am fost să mâncăm. Eu, Steliano Filip, Matei, nașul meu, etc. Stelu (n.r Steliano Filip) a făcut o poză și a pus-o pe Instagram! De acolo s-a făcut toată legătura, că noi am făcut și că am dres.

În primul rând, nici eu nu știam dacă o să mai continui la Dinamo! Dinamo poate să-mi rezilieze contractul oricând, dacă nu dau randament”, a spus Gabi Torje, în direct la PlaySport Live.

Clasament Liga 1:

 1. Rapid – 29 pct
 2. FC Botoșani – 29 pct.
 3. UTA – 26 pct.
 4. Sepsi OSK – 24 pct.
 5. U Craiova 1948 – 22 pct.
 6. CS Mioveni – 19 pct.
 7. Chindia Târgoviște – 19 pct.
 8. Dinamo – 13 pct.
 9. Academica Clinceni – 5 pct. (au fost depunctați în două rânduri)
 10. Gaz Metan Mediaș – -11 puncte (au fost depunctați în repetate rânduri

Clasamentul fără depunctări:

 1. Rapid – 29 pct
 2. FC Botoșani – 29 pct.
 3. UTA – 26 pct.
 4. Sepsi OSK – 24 pct.
 5. U Craiova 1948 – 22 pct.
 6. CS Mioveni – 19 pct.
 7. Chindia Târgoviște – 19 pct.
 8. Dinamo – 13 pct.
 9. Gaz Metan – 12 pct
 10. Academica Clinceni – 7 pct

Citește și:

Gigi Becali încă speră: ”Să vezi ce stă acum pe bancă”

-->
Previous Iuliu Mureșan pus la zid de Dinu Gheorghe
Next Interviu cu directorul de marketing

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.