TOP 5 cele mai tari declarații de dragoste ale jucătorilor pentru Dinamo


Chiar dacă Dinamo nu a avut până acum în acest sezon rezultatele așteptate de toată suflarea dinamovistă, ”câinii” veniți din străinătate s-au îndrăgostit de echipa din Ștefan cel Mare. Și nu doar ei. Și românii sunt încă îndrăgostiți ca în prima zi de echipă și promit împreună că vor face totul să redreseze corabia și să ducă formația acolo unde îi este locul.

Diogo Salomao a fost ultimul care și-a uimit prietenii pe conturile de socializare. El a postat o fotografie cu cățelul său, Benji, pe care l-a înfășurat cu un fular cu Dinamo. Și a scris următoarele #câinii roșii, #doardinamobucurești, #fcdinamo

Rivaldinho vine și el din urmă cu declarația sa de la începutul sezonului, pe 13 iulie 2017:
”Ceea ce pot să le promit fanilor este că dacă trebuie să renunț la tot sângele meu sau să pun capul în bătaia puștii și cineva să mă împuște aș face asta pentru ca Dinamo să câștige. Voi da totul din mine pe teren ca să văd această echipă câștigând”.
Dar și postarea după ce Dinamo a obținut prima victorie în acest sezon, 3-0, cu Juventus București, în care el a marcat primul gol. Trei reușite în campionat și una cu Athletic Bilbao are fiul lui Rivaldo în acest sezon.

Sergiu Hanca își încurajează și el echipa de fiecare dată când poate și cheamă suporterii la stadion în momentele grele. Și nu numai. Această postare este după cel mai bun meci din acest sezon, Dinamo-Athletic Bilbao, 1-1.

Și Nedelcearu impresionează cu postările sale pe instagram în care-și dovedește atașamentul față de clubul care l-a crescut.

Câinii ⚪️🔴

O postare distribuită de Nedelcearu Ionut (@nedelcearu.ionut) pe


Iar ultimul este Steliano Filip, care a postat în urmă cu puțin timp o fotografie în care arată că jucătorii străini și cei români sunt uniți într-un singur obiectiv – să aducă cel puțin un trofeu în acest sezon la Dinamo.

🏆

O postare distribuită de Steliano Filip (@steliano7filip) pe

Citește și:

FOTO Gazonul de pe Dinamo, ca-n filmele SF. Ce se va întâmpla

-->
Previous Unde vrea să plece Adam Nemec. Când va da un răspuns ”câinilor”
Next Programul grupelor de copii și juniori

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *