Toni Petrea speriat de Dinamo


-->
Toni Petrea (46 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a susținut o conferință de presă înaintea derby-ului cu Dinamo, programat duminică, de la ora 20:00, pe arena din „Ștefan cel Mare”.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea. Poate chiar mai grea decât cea cu CFR Cluj. O să vin cu câteva argumente. În primul rând, e un derby și va rămâne un derby, indiferent de poziția din clasament. Dinamo este o echipă supermotivată, care își dorește să evite retrogradarea. Joacă în fața propriilor suporteri, pe un teren care nu ne va avantaja.

Noi trebuie să fim foarte concentrați, să nu le dăm posibilitatea să pună probleme. Nu trebuie să tratăm cu lejeritate jocul. La ora jocului cu noi vor fi foarte motivați!”, a spus Toni Petrea, într-o conferință de presă.

Gazonul e o problemă. Din păcate, temperaturile nu ne ajută. Cred că se putea găsi altă soluție, să se găsească alt teren, un stadion adevărat pentru un asemenea derby. Merita alt stadion, unde suporterii să vină în număr mai mare, iar integritatea jucătorilor să nu aibă de suferit.

Dacă au făcut-o intenționat sau nu, probabil s-au gândit că așa ar avea mai multe șanse, pe un teren mai puțin bun. Dar nu vreau să căutăm scuze, să nu ne gândim la ce vor găsi acolo, ci doar la joc, la soluțiie pe care trebuie să le găsim.

Avem ceva probleme cu suspendații, Șut și Ovidiu Popescu. Vom vedea situația lui Ianis Stoica, a fost pe antibiotice săptămâna asta. Nu știu dacă îi putem lua în lot.”, a comentat Petrea la conferința de presă.

Citește și:

Dănuț Lupu îi face praf pe fotbaliștii de la FCSB

Previous Ionel Ganea îl pune la punct pe Mihai Stoica
Next 2 plecări de ultimă oră de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *