Toma Săpașu dezvăluie pe larg legătura cu Șerdean. Mesajul primit după: ”Te bate Dumnezeu”


Toma Săpașu este ultimul personaj apărut în haosul care s-a creat la Dinamo după preluarea clubului de către spanioli. Acesta a vorbit astăzi la Prosport Live și a explicat care este legătura sa cu Dorin Șerdean. La finalul emisiunii acesta

„Domnul Șerdean a venit în Spania la invitația mea. Am vrut să facem o afacere împreună. Nu e adevărat că m-a împrumutat cu vreun ban. A venit la mine, l-am invitat în casa mea, a stat zece zile, nu avea rost să stea la un hotel. Mi s-a părut un om extraordinar, pocăit, un om de încredere. I-am propus să facem o societate împreună. Eu voiam să plătesc 3.000 de euro, plătesc licențele, am și plajă.

Am mai multe proprietăți personale. Voiam să îi dau 50% din profitul unui restaurant din Spania. El mi-a cerut să îl bag în bussines și să dezvoltăm aceste afaceri din Spania. A băgat în bussines 14-15.000 de euro. E o zonă turistică acolo în Spania și se face un profit de 150.000 – 200.000 de euro. E u nu am mai vrut să mă ocup, iar fiul meu are 22 de ani și are alte ocupații…

Cum poți să bagi niște bani dacă nu te interesează? Mie mi s-a părut un om cu bani. A plătit la notar, la plajă… a băgat în jur de 14 – 15.000 de euro, iar acum îmi cere banii înapoi. Nu e nicio problemă. El a venit special ca să se bage cu mine în afacere. E real ceea ce spun, eu sunt transparent.

Mă simt vinovat că am adus la echipă acest grup. Domnul Melero a garantat că sunt oameni potenți financiar. Eu nu l-am cunoscut pe Pablo Cortacero, el e omul lui Melero. La fel a fost păcălit și domnul Contra că a avut încredere în Melero.

Când a plecat de la mine i-am spus să ia legătura cu Negoiță, cu Bălănescu, Țălnar. Pe 14 martie s-a închis Spania, altfel veneam și negociam cu domnul Negoiță. Eu i-am zis lui Șerdean să se ocupe de acest proiect și o să fie președinte. I-am garantat asta. El a zis că nu am studiile lui.

Mă deranjează aceste miștouri pentru că eu am avut afaceri și hoteluri în România. Eu am venit aici cu proiecte, sunt cu un fond de investiții. Acum vreau să fac spitale private în România. Eu nu am șantajat pe nimeni. Eu pot să îi fac reclamație pentru că zice că sunt bolnav la cap. Vă rog să invitați un doctor în emisiune ca să îmi facă un control, poate am luat-o razna”, a declarat Toma Săpașu la Prosport Live.

Citește și:

Marcel Vela poate da lovitura de grație spaniolilor

-->
Previous Marcel Vela poate da lovitura de grație spaniolilor
Next Câți bani are de încasat Șerdean de la Cortacero: ”Melero de aceea s-a retras”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.