Tocmai a semnat cu o altă echipă și anunță: ”N-am putut face nimic”


Dinamo a dat afară peste 20 de jucători de când Mircea Rednic s-a întors în Ștefan cel Mare. Laurențiu Corbu și-a găsit echipă înainte să se încheie perioada de transferuri, a fost împrumutat la St. Mirren, ultimul loc din prima ligă scoțiană. Corbu a fost exilat la Săftica în această iarnă și a vrut să vorbească despre ce s-a întâmplat.

„Mă bucur că s-a rezolvat transferul meu la St. Mirenn şi că mă voi întâlni acolo cu Mihai Popescu. A fost o perioadă dificilă pentru mine. Nu am jucat prea mult. Statistic, cu mine în teren s-au încasat cele mai puţine goluri. Randamentul meu a fost bun, dar dacă nu am intrat în vederile domnului Rednic nu pot face nimic.

Mi-am dorit să joc pentru Dinamo şi să o fac cât mai bine, însă nu s-a putut. Planurile au fost altele. Sper ca în Scoţia să mă impun titular şi să rămân şi din vară.

Acolo sunt condiţii excelente, iar în apărare vom colabora foarte bine eu şi Mihai Popescu. Le doresc succes colegilor de la Dinamo şi sper să obţină rezultate cât mai bune. Însă de o calificare în play-off nu se mai poate vorbi acum”, a declarat Laurențiu Corbu la TV Telekom Sport.

-->
Previous A refuzat Dinamo și primește acum 2,2 milioane de euro pe sezon
Next Prima echipă care se apropie de zona play-off-ului: ”Sunt fericit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *