Țîră îi liniștește pe fani: „Nu cred”


-->
Seria de eșecuri din ultimul timp nu îi descurajează pe dinamoviști. Un fotbalist de abia sosit în Ștefan cel Mare speră că situația se va îndrepta și anunță că lucrurile nu sunt atât de rele la Dinamo.

Dinamoviștii nu câștigă în amicale, situația este foarte gravă la club, dar totuși există și motive de optimism. Cel puțin așa consideră Cătălin Țîră, care se pregătește cu Dinamo. Acesta nu a semnat, încă, cu gruparea din Ștefan cel Mare, dar vrea să ajute echipa la care a crescut. Țîră a și punctat în amicalul pierdut de Dinamo cu Chiajna.

„Eu chiar nu cred că suntem atât de răi precum zice lumea, până la urmă sunt meciuri amicale. Eu zic că o să facem o figură frumoasă în Liga 2, o să vedeți. Nu am semnat, dar eu am venit să ajut, este echipa mea de suflet. Când ai jucat la juniori 8 ani pentru Dinamo, nu mai trebuie să te gândești, vrei să ajuți. Trebuie să revenim mai puternici. Știu că sunt probleme la nivel de conducere, dar cred că se vor rezolva. Nu văd să vrea cineva falimentarea lui Dinamo, important e să ne facem treaba în teren”, a comentat atacantul de 27 de ani, conform Playsport.

Dinamo, în amicalul cu Academica Clinceni: Eșanu – Moura, Țone, Dudea, Amzar – Neluț Roșu, Iulian Roșu – Bordușanu, Geani Crețu, Lazăr – Țîră
Rezerve: Fara, Oncescu, Buleică, Dragomir, Demci, Zamfir, Ionescu, Bani, Florescu, Sutru, Dinu
Antrenor: Iulian Mihăescu

Citește și:

4 ex-dinamoviști titulari azi! Alți doi pe bănci

Previous Plan incredibil al unei grupări DDB
Next Neluț Roșu: „Așa am decis eu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *