Thiess revine în prim-plan. Cine sunt de fapt investitorii


Deși s-a vorbit despre frații Surkis, acționarul majoritar al clubului Dinamo, se pare că alții sunt investitorii pe care vrea să-i aducă Adrian Thiess, care și-a luat un comision de 50.000 de euro pentru a negocia această tranzacție. Se pare că acționarul majoritar vine din Emiratele Arabe Unite. Este vorba despre un miliardar din Dubai. El va deține pachetul majoritar.

Lângă acesta va veni un fond de investiții britanic, care va avea legătură cu un important club din Premier League. Această legătură dintre fondul de investiții și clubul din PL va fi anunțat în următoarele zile și va avea la bază una dintre cele mai importante tranzacții din istoria campionatului, anunță surse GSP.

„Anunțul referitor la vânzare va fi făcut în următoarele săptămâni. Fondul de investiții din Marea Britanie va fi acționar minoritar. E unul important, va fi implicat într-o importantă tranzacție în Premier League, tranzacție care va fi anunțată în următoarele 48 de ore de respectivul club din Anglia”, anunță Adrian Thiess pentru GSP.RO.

Citește și:

Borcea i-a făcut o propunere ȘOC lui Negoiță din închisoare. VEZI cum vrea să preia Dinamo

-->
Previous Penedo a ajuns într-un club SELECT. Dinamovistul calcă pe urmele lui Zlatan sau Ronaldo
Next Lucescu ar putea pleca de la naționala Turciei. Ce club îl vrea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *