Tensiuni uriașe între conducere și Rednic


Răzvan Zăvăleanu,, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, a reacționat public după ce Mircea Rednic (59 de ani) a spus recent că are de încasat suma de 32.000 de euro de la gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

”Domnul Rednic așa pretinde, că are de luat niște bani, părerea noastră e că nu are de luat bani. L-am plătit la zi la data întreruperii contractului. Nu are de luat bani.

Dacă ar avea de luat bani și se împotrivește ca Dinamo să ia licența, e o altă discuție. Nu sunt probleme cu licența”, a spus Zăvăleanu, la Digi Sport Special.

”Iuliu Mureșan a revenit la sentimente mai bune, urmează să mă întâlnesc cu dumnealui și vom discuta mai amănunțit”, a mai spus Zăvăleanu, la Digi Sport.

Mircea Rednic avea un salariu lunar de 8.000 de euro, iar obiectivele sale erau clare: clasarea pe un loc neretrogradabil la finalul acestui sezon și calificarea în semifinalele Cupei României.

Cum Dinamo a ratat calificarea în sferturile de finală, fiind eliminată de FC Argeș, chiar pe teren propriu, s-a deschis o portiță pentru conducerea lui Dinamo. Antrenorul ratase un obiectiv important pentru club.

Cele două părți aveau o înțelegere prin care, dacă se va rupe contractul de comun acord, antrenorul va primi patru salarii la zi, compensatorii. Cu toate acestea, conducerea se leagă de lipsă rezultatelor pentru a evita această clauză, iar Mircea Rednic îi avertizează că este în zadar căutarea unei soluții de neplată.

Ce spune regulamentul

Regulamentul privind Statutul Antrenorului FRF, Articolul 26, spune așa:

”PCT 3. În cazul în care antrenorul a fost destituit de clubul angajator pentru rezultate nesatisfăcătoare/neîndeplinirea obiectivelor de performanţă stabilite prin contractul individual de muncă, clubul respectiv nu mai are nicio obligaţie financiară sau de altă natură faţă de antrenorul demis”.

Așadar, decizia finală va fi dată în instanță, cu contractul pe masă, pentru a se putea observa clar dacă a fost sau unu inclusă această clauză în înțelegere.

Citește și:

Unde vrea Dinamo să joace barajul: ”Prima”

-->
Previous Cel mai încrezător jucător din lot
Next Dusan Uhrin: „Am spus-o de 10 ori”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.