Tensiuni mari la Cluj: ”Mureșan, ești cu noi?”


Iuliu Muresan (D), presedintele clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany (C), finantatorul echipei CFR Cluj, si fiul sau, pozeaza in timpul spectacolului de la stadionul "Dr. Constantin Radulescu" din Cluj-Napoca, prin care gruparea ardeleana a sarbatorit realizarea eventului in acest an, joi, 27 mai 2010. Componentii echipei CFR Cluj au primit "Inelele de Campion" din partea cotidianului ProSport, in cadrul unui spectacol. MIRCEA ROSCA / MEDIAFAX FOTO
-->

Probleme din nou la Cluj din cauza faptului că galeria lui Dinamo nu a fost lăsată să intre cu toți suporterii veniți să-i susțină pe ”câini”. Fanii au umplut sectorul în care s-au aflat în Gruia la meciul de duminică, dar au plecat la pauză după ce alți 200 de fani nu au putut să intre.

Fanii au plecat la 1-1

Duelul dintre CFR Cluj și Dinamo s-a terminat cu scorul de 4-1 pentru formația clujeană.
Cum organizatorii au fost de neînduplecat și sute de fani nu au putut intra în sectorul unde se aflau suporterii lui Dinamo, galeria a ales să părăsească sectorul în care a urmărit primele 45 de minute, scrie prosport.ro.

În discuțiile cu jandarmii, suporterii au invocat faptul că Rapid a putut strânge mai bine de 1.000 de fani în Gruia, în meciul pe care giuleștenii l-au pierdut cu scorul de 1-2.

Rămasă fără sprijnul fanilor, Dinamo s-a prăbușit în repriza secundă și a încasat trei goluri, în condițiile în care a rămas în zece oameni, după ce Steliano Filip a văzut cartonașul roșu.

”Iuliu Mureșan, ești cu noi?”, a fost întrebarea retorică pusă de cei din Peluza Cătălin Hîldan după meci.

Citește și:

Mircea Rednic înapoi în fotbal: ”Există potențial”

Previous Steliano Filip, trimis la doctor: ”Cedezi”
Next Răzvan Grădinaru: „Nu mai avem nicio scuză”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *