Tecău debutează mâine la Monte Carlo


Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor debuta miercuri, în turul 2, la Monte Carlo împotriva dublului Arneodo Romain/ Nys Hugo (Monaco/Franța) Meciul este programat al treilea pe terenul 9 și va începe în jurul orei 15:00 (ora României).

Tecău, legitimat la CS Dinamo, nu este doar un tenismen de mare performanță, ci și un om extraordinar în afara terenului. El a devenit săptămâna trecută ambasador UNICEF și se implică în diverse campanii umanitare pentru copii.

„Este o mare onoare să mă alătur unei echipe de personalități, unor adevărate modele naționale și internaționale. A fi ambasador UNICEF este în același timp și o mare responsabilitate. De ceva timp încerc să mă implic și să contribui la dezvoltarea comunității în care trăiesc, iar UNICEF îmi oferă posibilitatea de a face acest lucru într-un mod organizat. Mă angajez astfel să sprijin respectarea drepturilor copilului, în special dreptul la școală și grădiniță. Pentru copiii din țara noastră trebuie să ne unim eforturile pentru ca ei să își atingă visurile”, a declarat atunci tenismanul.

Previous Patru dinamovisti, la turneul UEFA de dezvoltare din Macedonia
Next VREM STADION NOU FĂRĂ PISTĂ!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *