Țeapă oferită de Ana Maria Prodan. Cum l-a păcălit pe Negoiță


Ana Maria Prodan a adus în această vară doi jucători la Dinamo. S-a scris despre relația ei bună cu Ionuț Negoiță, astfel că și-a permis să-i propună unii jucători recent. Pe care patronul de la Rin i-a și adus, dar nu înainte să-l întrebe prin colaboratorii săi, pe Florin Bratu. Dacă Teddy Mezague dă speranțe că ar fi de ajutor ”câinilor”, Danijel Subotic, vârful care nu mai marcase de un an până să-l ia echipa din Ștefan cel Mare, s-a făcut de râs în meciul Dacia Unirea Brăila – Dinamo, din 16-imile Cupei României, la 2-1 pentru „câini”

Atunci Sergiu Hanca și Dan Nistor au plecat pe contraatac, iar căpitanul dinamovist a centrat în fața porții, unde aștepta Danijel Subotici. Atacantul elvețian de 29 de ani s-a întâlnit cu mingea la un metru de linia porții, dar a lovit greșit, trimițând în bara transversală!

„E aproape imposibil să ratezi dintr-o asemenea fază! Subotici a făcut ce e mai greu. Nu a făcut ce era ușor în această situație, adică să înscrie”, a comentat Gabi Balint la Digi Sport.

Citește și:

Cum l-au caracterizat foștii elevi pe Claudiu Niculescu. Ce spune Grozav

-->
Previous Cum l-au caracterizat foștii elevi pe Claudiu Niculescu. Ce spune Grozav
Next ACUZAȚII GRAVE Ce s-ar fi întâmplat la transferul lui May Mahlangu la Ludogorets

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *