Teama lui Cristi Borcea pentru Dinamo


-->
Cristi Borcea, fost conducător al lui Dinamo, se teme pentru echipa sa de suflet în cazul în care va ajunge să dispute barajul pentru menținerea în Liga 1.

„Dinamo are alt fotbalist ca Steliano Filip? Nu are! Dinamo în momentul de față indiferent cu cine joacă barajul pleacă cu șansa a doua. Îmi e frică! După cum joacă…se aleargă acum, air la Dinamo nu se aleargă, nu e o echipă care să aibă jucători cu mentalitate de luptători. Poate, ușor-ușor, Dușan, un antrenor care e foarte bun și-mi place, reușește….

Dinamo nu a avut un an un preparator fizic? Nu-mi mai spuneți, nu-mi vine să cred, să nu ai preparator la Dinamo?! Nu are rost: Păi, despre ce mai vorbim…” a declarat Cristi Borcea la ProSport LIVE.

Ce spune Cristian Sandu, fostul preparator fizic

„Revenind la situația actuală a jucătorilor care au suferit multe accidentări în ultima perioadă, consider că o mare greșeală pe care a făcut-o conducerea clubului este că în timpul mandatului lui Flavius Stoican, în componența staff-ului, nu a existat niciun preparator fizic. Un lucru anormal pentru un club din prima ligă, mai ales unul de talia lui Dinamo. S-a ratat, astfel, o bună ocazie în care s-ar mai fi putut dezvoltă nivelul de pregătire fizică a jucătorilor pentru a două parte a campionatului. Acest lucru se face în pauză de iarnă”.

Citește și:

Gata, Cîțu a luat decizia finală: ”Am depus”

Previous Muschetarul lui Dinamo
Next Ce o așteaptă pe Dinamo la Adunații-Copăceni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *