Taraba Dinamo sau dezinformare? Un titular, propus la FCSB


Dinamo devine cu adevărat o tarabă în această iarnă odată cu ratarea play-off-ului după vânzarea lui Dan Nistor. Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu încearcă să reducă din bugetul de salarii și să vândă jucătorii cu nume care au confirmat în acest sezon.

Conform gsp.ro, Riccardo Piscitelli ar fi fost propus la FCSB în schimbul sumei de 400.000 de euro. Doar că Gigi Becali are deja portari în lot, Bălgrădean și Andrei Vlad, și nu se grăbește să-l achiziționeze pe portarul italian.

Pe de altă parte aceste informații pot veni pe filiera Florin Prunea, care este pe cale să fie dat afară de la Dinamo și în acest moment este o luptă crâncenă pentru putere în club și pentru ca Bogdan Bălănescu să fie sacrificat în locul său.

De asemenea, sursa citată mai susține și că Mattia Montini ar fi putut ajunge la Craiova în schimbul sumei de 300.000 de euro. Lucru puțin probabil având în vedere că Nistor a fost cedat pe doar 270.000 de euro, iar italianul poate semna acum cu orice echipă și să plece în vară!

Citește și:

VIDEO Un uruguayan i-ar putea lua locul lui Nistor la Dinamo

-->
Previous VIDEO Un uruguayan i-ar putea lua locul lui Nistor la Dinamo
Next Bălănescu rupe tăcerea și explică de ce Nistor a fost vândut

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *