Tamaș, mesaj dur pentru tricolori: ”Era altceva”


Gabi Tamaș s-a enervat după ultimele înfrângeri suferite de naționala României. Fostul dinamovist a avut un mesaj dur pentru tricolori.

”Mesajul meu pentru ei? Să nu mai îmbrace tricoul. La asemenea rezultate, vă dați seama…

Probabil liga noastră este cam slabă sau foarte slabă. Şi din cauza asta nu mai ajung jucătorii la echipele mari, unde au jucat înainte. Este lipsă de valoare dacă jucătorii de la ora actuală din campionatul intern sau cei care se transferă nu se mai transferă cum era cândva.

Mirel Rădoi și-a asumat o vină… Eu spun că nu e vina lui… Dacă erau 11 jucători ca Mirel Rădoi pe teren era altceva. Cu echipe ca Islanda sau Norvegia trebuie să ne batem, nu să… Eu mereu am fost naționalist. Mă doare că nu mai văd acea foame pentru fotbal. Eu, săracul de mine, și Tibi Ghioane am plecat de la Brașov și dormeam în sală la Rapid. Alergam ca nebunii ca să ajungem fotbaliști… Nu mai este acum foamea aia. Nici nu vreau să mă gândesc la ce este acum. Să fie sănătoși! Dacă lor le convine cum sunt şi cum arată, le urez baftă, sănătate”, a declarat Gabi Tamaș la TV Telekom Sport.

Citește și:

IMAGINEA ZILEI Au început cu istoria, înainte de limba română! Spaniolii au fost impresionați

-->
Previous Decizie importantă la echipă a lui Cosmin Contra
Next Ioan Mărginean, la 60 de ani: ”Dinamo înseamnă totul pentru mine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.