Tamaș dezvăluie cu cine a ținut în copilărie dintre Dinamo și Steaua. Unde s-a simțit mai bine


Fundașul lui Hapoel Haifa a fost convocat la națională și a venit astăzi în țară pentru a se prezenta la Mogoșoaia, acolo unde se reunesc tricolorii. El a făcut dezvăluri în exclusivitate despre preferințele sale.

„O să vă spun o dată pentru totdeauna povestea asta cu Steaua, Dinamo şi toate nebuniile. Eu când am fost mic am fost stelist! Eu cu fratele meu în casă, fiind tata dinamovist, lucrând în Poliţie.

După care am avut oferta de la Dinamo şi am mers la Dinamo. M-am ataşat foarte mult de cei de la Dinamo. După, am plecat din ţară după 9 luni petrecute la Dinamo. Veneam împrumut un an de zile la Dinamo. După, iar am plecat o perioadă lungă de timp din ţară şi când am venit m-am dus la Steaua! Asta a fost povestea Steaua – Dinamo.

De simţit, vă daţi seama, erau alte vremuri. Aveam un lot la Dinamo cu Kiriţă, cu Bolohan, Bărcăuan, Stoican, Burcă. Vă daţi seama, erau alte vremuri. Vlad Munteanu… M-am simţit la Dinamo mai bine ca la Steaua pentru că erau alte vremuri.

Au fost alte vremuri. Nu vreau să supăr pe nimeni şi dacă supăr nu mă interesează”, a declarat Gabi Tamaş în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Citește și:

Ce i-a spus Cornel Țălnar lui Grozav. Conversație fabuloasă

-->
Previous Dorinel Munteanu, declarație de dragoste pentru Dinamo înaintea meciului cu FCSB
Next Ce i-a spus Cornel Țălnar lui Grozav. Conversație fabuloasă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *