--> -->

Țălnar, anunț important despre spaniolii care vor Dinamo


-->
Dinamo este în negocieri de mai bine de două luni cu spaniolii reprezentați de Juan Jose Melero Marin. Cornel Țălnar a dat detalii importante despre această mutare și despre venirea sa la Dinamo.

”Din ce am înțeles eu, domnul Cortacero este unul dintre oamenii potenți din Spania și vrea cu orice preț să preia Dinamo. Eu nu-l cunosc personal, îl știu prin intermediul unui prieten de-ai mei care are afaceri cu el în Spania. Vorbim de oameni potenți, care vor să vină să ajute, să investească.

Dinamo e un nume, un brand, nu trebuie să se gândească la retrogradare. Băieții sper să ne înțeleagă pe noi, iar noi pe ei, să fim o familie, ca să deblocăm lucrurile. E un vis urât de care trebuie să scăpăm. E cel mai greu moment posibil. Să știi ce-a fost Dinamo, iar acum s-o vezi în starea asta?! Trebuie un declic, jucătorii sunt blocați mental. Trebuie să le creăm din nou entuziasmul. Nu cred că Dinamo va ajunge să retrogradeze.

Eu sunt optimist, împreună cu băieții vom trece peste acest moment dureros. Trebuie să rezolvăm ecuația echipei mari, apoi să ne gândim și la perspectiva fotbalului dinamovist”, a explicat Țălnar.

Citește și:

Advertorial: Nexus Gaming joacă azi în semifinalele Betano Masters Europe la CS:GO!

-->
Previous Mulțescu a fost la Rin. Promisiunea făcută: ”Trebuie” VIDEO
Next ”Câinii” s-ar putea îmbogăți peste noapte. Mutarea neașteptată

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.