Surprizele lui Gigi Mulțescu. Ce jucători a chemat la Dinamo


Dinamo s-a reunit ieri la Săftica, de la ora 17:00, așa cum doardinamo.ro v-a informat în exclusivitate. Tot site-ul nostru v-a prezentat situația la zi a lotului, care este unul extrem de subțire pentru a începe sezonul cu el. Gigi Mulțescu s-a reorientat repede și a găsit o primă soluție. A chemat la pregătiri o serie de jucători care au fost împrumutați, sau de la echipa U19.

Gheorghe Mulțescu (antrenor principal) și Cornel Țălnar (director tehnic), Iulian Mihăescu (antrenor secund), Cătălin Mulțescu (antrenor portari) și George Neagu (preparator fizic) vor conduce ședințele de pregătire în cantonamentul de la Săftica, toate antrenamentele fiind închise publicului și reprezentanților mass-media, în concordanță cu restricțiile impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.

Practic, de la prima echipă sunt doar 17 jucători! Interesant este și că Florin Bejan, fundașul central care a fost împrumutat de Dinamo la Clinceni, s-a reîntors în Ștefan cel Mare.

Atacanți:
NEICUȚESCU Mihai Alexandru (29.09.1998)
MĂGUREANU Cătălin (05.06.2000) – atacant, venit după împrumutul la CS Afumați
POPA Daniel Iliuță (14.07.1995)
(*) MOLDOVEANU Robert Marian (08.03.1999) – accidentat
Citește și:

ROMÂNI SPECIALI Un om care a trezit un oraș întreg

Previous Spaniolii au ajuns în România. Replica jucătorilor: "Să știe asta"
Next Pablo Cortacero, vizită importantă astăzi. Vrea să vadă cu ochii lui ce cumpără

1 Comment

 1. Avatar
  Patriche Iulian
  august 12, 2020
  Răspunde

  Se spune ca oamenii inteligenti invata din greselile altora, oamenii normali invata din propriile greseli iar prostii nu invata nimic niciodata.
  Domnul Multescu (stima deosebita pentru domnia sa, pentru tot ce a facut pentru DINAMO ca jucator si antrenor) ar trebui sa isi aduca aminte de ultimul sau mandat ca antrenor la DINAMO si sa nu mai repete greselile de atunci, plecand la drum cu pietre de moara ca Bejan, M. Popescu, Rauta, Sin, Mihaiu, D. Popa si neconcludenti ca Magureanu, G. Cretu si ceilalti „repatriati”.
  Sa lase la o parte interesele anumitor impresari si foamea de comisioane a diversilor din club, mai bine sa pregateasca numai juniorii din lotul U19 2019-2020 impreuna cu „stalpii” Straton, Puljic, Ehmann, Sorescu, Neicutescu si (patial) Fabbrini, R. Grigore si R. Moldoveanu.
  Pe I. Serban il are ca „bonus” de la Negoita si Anghelache, mostenire eterna, mai mult o mascota decat fotbalist.
  Si ar mai trebui sa se orienteze personal domnul Multescu catre anumiti fotbalisti (nu jucatori de fotbal) liberi de contract, care ar putea ajuta mult in momentul de fata, chiar daca nu sunt romani (de exemplu, Antun Palic – mai dinamovist decat multi dintre actualii componenti ai lotului, Ivan Martic, Nejc Mevlja – fratele lui Miha) sau catre jucatori care inca nu au semnat noi contracte cu cluburi din campionatul nostru ( oare Gabi Vasvari si Risto Radunovic or fi semnat noi contracte cu Sepsi respectiv Astra?).
  Balta (mondiala) are peste, dar daca il vrei de calitate trebuie sa te zbati tu personal sa il prinzi, nu sa stai la mana braconierilor.
  Macar atata lucru sa fi invatat de la Mircea Lucescu, Mircea Rednic si chiar Dan Petrescu.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *