Surprizele de la reunirea lui Dinamo. 7 jucători pedepsiți!


Dinamo a sunat reunirea astăzi, la ora 16:00, la Săftica. Mircea Rednic i-a anunțat pe jucătorii pe care nu se va mai baza și care vor rămâne să se antreneze la baza de pregătire de lângă București în cazul în care nu-și vor rezilia contractele.

În această situație sunt Ivan Pesic, Katsikas, Laurențiu Corbu, Muțiu, Șerban și Axente care au șanse mici să continue cu Dinamo. Nici Sergiu Hanca nu va fi luat în cantonament, el urmând să decidă unde va pleca până luni. De altfel, Hanca nu a venit nici la reunire deoarece a fost citat în calitate de martor în cazul morții lui Patrick Ekeng.

Șanse mici are și Daniel Popa să continue cu Dinamo, în schimbul său ”câinii” cerând 200.000 de euro. Dar după ce s-a scris despre problemele sale cu jocurile de noroc, puțin probabil să fie cineva interesat să dea atâția bani pe el, astfel că fotbalistul va fi luat până la urmă în cantonament

În schimb, au venit și jucătorii despre care s-a scris că vor fi luați de Dinamo, dar ei vor fi întâi testați: francezul Kevis Krans și englezul Jordan Mustoe.

Katsikas, Pesic, Muţiu, Axente, Hanca, Şerban şi Corbu sunt cei şapte jucători care se vor antrena singuri la Săftica dacă nu își vor găsi angajament.

Citește și:

MUTĂRI Încă doi fotbaliști au plecat. Unul la Viitorul, altul în Liga a II-a

-->
Previous MUTĂRI Încă doi fotbaliști au plecat. Unul la Viitorul, altul în Liga a II-a
Next ȘOC Nistor și Hanca, la FCSB? Reacția lui Alexandru David

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *