Surprize multe și URIAȘE de la Mircea Rednic în Copou


Dinamo atacă diseară o nouă victorie contra ieșenilor pentru a reveni pe locul 1 din play-out. Și ca să lege succesele. Mircea Rednic a anunțat patru modificări importante în formație pentru duelul cu Flavius Stoican și s-a ținut de cuvânt. Tehnicianul ”câinilor” a operat schimbări în fiecare compartiment, mai puțin în atac, acolo unde Montini și Papazoglou au început să se întreagă în goluri.

Mandanda a fost trecut rezervă, pentru ca Muțiu să mai primească meciuri în picioare. Facundo Mallo și Elvis Kabashi, ultimele două transferuri ale clubului, sunt în primul 11! Iată formula de start a lui Rednic: Muțiu – Dussaut, Mallo, D. Ciobotariu, Aliji – Sorescu, Kabashi, Nistor, R. Jaadi – Montini, Papazoglou. Rezerve sunt Mandanda, R. Grigore, Nabil Jaadi, I. Șerban, Zenke, NDiaye și Christovao.

Și Christovao ar putea debuta diseară, la Iași, totul depinde de evoluția scorului. În schimb, Atmane e iar în afara lotului. Iașiul va juca în formula: Denis Rusu – L. Rus, Gardoș, Frăsinescu, Sin – Mihalache, Cioinac – Sanoh, Joao Teixeira, Panțîru – Platini. Rezerve: Peralta – Pipos, Bosoi, Semedo, I. Cristea, Qaka, Nascimento

-->
Previous Rednic pune presiune. Ce vrea de la un jucător IMPORTANT
Next Trei jucători la DEBUT și o victorie într-un meci decis de arbitraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *