Surprize în lotul lui Dinamo pentru Voluntari. Cine a fost inclus pentru prima dată în Liga 1


FC Voluntari – Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00, pe stadionul din Pipera, și Mircea Rednic a anunțat lotul pentru partida cu ilfovenii. Față de meciul contra Chiajnei, 0-0, din lotul lui Dinamo nu mai fac parte nici Vlad Muțiu, titular în Cupa României, Kino Delorge și Gicu Grozav, ultimii doi find dați afară de club. În lotul „câinilor” și-a făcut apariția atacantul Mihai Neicuțescu, 20 ani, care a lipsit cu ilfovenii.

Lotul lui Dinamo: Mihai Eșanu, Jaime Penedo, Giorgios Katsikas, Sergiu Hanca, Mihai Popescu, Andrei Tîrcoveanu, Dan Nistor, Denis Ciobotariu, Vlad Olteanu, Armando Cooper, Daniel Popa, Diogo Salomao, Tomislav Gomelt, Deian Sorescu, Ricardo Grigore, Mihai Neicuțescu, Sergiu Popovici și Robert Moldoveanu.

„Vom intrat la 14:00 în cantonament și vom pregăti meciul cu FC Voluntari. Este o echipă care în campionat a aratat o creștere în joc. Are posesie și ocazii. Ca și noi, are foame de puncte. E o situație delicată și pentru ei, și pentru noi. Ambele echipe vor pregăti meciul pentru a lua cele trei puncte”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Citește și:

MAXIMA! Rednic poate pleca de urgență de la Dinamo! La 1.5 milioane de euro salariu

Previous Replică acidă pentru Ilie Dumitrescu. Delorge umilit!
Next ULTIMA ORĂ Rednic, ofertă de 1,5 milioane de dolari salariu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *