SURPRIZE IMENSE în echipa de start. Cum va juca Dinamo


Eugen Neagoe schimbă radical echipa de start așa cum a promis ieri, după ce a fost întrebat de doardinamo.ro dacă vor fi multe mutări în echipă după dezastrul de la Ovidiu, 5-0, cu Viitorul Constanța. Mai mulți jucători au fost considerați vinovați pentru acest meci nereușit și se pare că se încearcă o nouă formulă de start cu jucători pe care mulți nu se așteptau să-i regăsim în primul 11. Cel puțin nu pe aceste posturi. Ciobotariu de exemplu va juca în locul lui Moura, pe postul de fundaș dreapta.

Altă mutare surprinzătoare este titularizarea lui Mihai Popescu, care face cuplu în defensivă cu Klimavicius. Sin este și el titular, în meciul cu Viitorul a fost în primul 11 Ricardo Grigore pe postul de fundaș stânga. Iar Alexandru Crețu joacă în locul lui Sorescu pe postul de mijlocaș dreapta.

Iar ultima mutare șoc este Montini aripă stânga, în timp ce vârf este Daniel Popa. Vedem la finalul meciului dacă Eugen Neagoe a fost sau nu inspirat.

Echipa de start:

Citește și:

Neagoe e la Urgențe! Ultimele detalii: a vorbit!

Previous Facebook Watch va fi prezent la meciul Dinamo-Universitatea Craiova. Povestea fotbalului din Romania va fi spusă lumii întregi
Next Neagoe e la Urgențe! Ultimele detalii: a vorbit!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *