SURPRIZĂ MARE Cine a câștigat alegerile pentru președenția FRF


sursa foto: digisport.ro

Deși au fost patru candidați, doar doi dintre ei,   Răzvan Burleanu și Ionuț Lupescu au fost cotați cu șanse reale de a câștiga președenția FRF. Cei doi se duelează de mai bine de două luni și unul tocmai a ieșit învingător.

Răzvan Burleanu a câștigat alegerile din primul tur!

Rezultatul alegerilor:

Răzvan Burleanu – 168 de voturi
Ionuț Lupescu – 78 de voturi
Marcel Pușcaș – 8 voturi
Ilie Drăgan – 0 voturi

Vedeți mai jos discursul lui Burleanu:

„Dragi coechipieri, azi suntem o echipă unită, forța reală a fotbalului românesc. Am dezvoltat proiecte pe care ni le-am asumat. Am pus fotbalul pe primul loc și membrii FRF înainte de toate. Azi suntem pregătiți să continuăm împreună.

Prima partea a mandatului am folosit-o pentru stabilitatea financiară a FRF. Nu mai avem o piatră de moară legată de picioare. Suntem siguri pe noi și suntem gata să mergem la nivelul următor. Fotbalul poate fi mai mult decât o reflexie a societății chinute. Gândiți-vă câte am schimbat în ultimii ani și cum vorbim azi.

Suntem responsabili pentru miile de copii care azi joacă fotbal în competițiile pe care le-am creat. Suntem responsabili pentru Liga a 2-a și Liga a 3-a, pe care le promovăm și pe care alții le-ar arunca în beznă pentru că nu produc bani. Suntem responsabili pentru fotbal feminin și futsal.

În 4 ani, FRF a revenit Federația Română de Fotbal, Federația voastră. La FRF au dispărut trepădușii care vă cereau atenții. Au dispărut ușile închise. A dispărut împărțirea dumneavoastră pe ranguri. Suntem în fața unei decizii foarte simple. Trebuie să alegeți echipa FRF care a lucrat pentru dumneavoastră și gașca care vă promite să nu vă lucreze.

«Trecutul» a venit aici să vă certe deși nu a lăsat nimic care să contribuie la dezvoltare. De ce să optăm pentru incertitudine? Mircea Sandu nu a fost un simplu personaj. Mircea Sandu e numele unui mod jignitor de a trata fotbalul. Acesta ne sfidează acum, încercând să restaureze «Federația Română de Comisioane».

În martie 2014 s-a produs o schimbare mare. M-ați votat pentru că știați că voi elimina șpăgile, găștile și nepotismele. Am primit încrederea pentru a crea o echipă de profesioniști. Îmi asum greșelile, dar vă asigur de lipsa de intenție. Nu am greșit ca să îmi îmbogățesc familia sau prietenii. Mergem împreună mai departe. Fotbalul românesc e pus în slujba dumneavoastră. Nu putem garanta calificări la turneele finale. Ne dorim, dar nu putem garanta. Garantez că implementarea proiectelor va însemna cadrul optim pentru obținerea calificării.

V-ați convins că nu fac parte din niciun grup de interese. Dragi coechipieri, avem nevoie de confimarea că suntem o forță. Votul nu e doar pentru mine, ci pentru echipa mea, pentru oamenii care v-au ajutat. Încercăm de fiecare dată să fim mai buni. Vă propun să fim o generație de conducători care se uită spre viitor”, a declarat Răzvan Burleanu înainte de începerea votului.

-->
Previous Discursul TARE al lui Ionuț Lupescu la FRF
Next Discursul lui Răzvan Burleanu după victorie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *