Surpriza lui Rednic reacționează după acuzele că ar fi fan FCSB. Ce spune despre debutul la Dinamo


Mircea Rednic a venit cu o surpriză pe finalul meciului cu CS U Craiova. L-a introdus pe final pe Geani Crețu, 18 ani, mijlocaș din Piatra Neamț care dă de înțeles că acum mulți ani simpatiza cu Steaua. De aceea el a dat like pe pagini la mai multe pagini ale rivalei FCSB.

„Crede-mă că eram copil când am dat like acelor pagini. Aveam 13-14 ani, nici nu mai știam de ele. Pe atunci nu aveam nicio legătură cu Dinamo. Nu vreau să fiu târât în astfel de lucruri. Gândul meu este doar la Dinamo, sunt aici și dau totul pentru echipa mea”, și-a început fotbalistul discursul pentru gsp.ro.

Geani s-a speriat după ce pagina sa de facebook a fost asaltată de mesaje de la fanii dinamoviști:

„M-a sunat mama de la Piatra Neamț. Era speriată, știa că am primit pe Facebook tot felul de mesaje urâte de la fani. Le cer scuze, vreau să mă creadă că sunt 100% pentru Dinamo. A trecut timp de atunci, sunt profesionist. Îi apreciez pe fanii lui Dinamo, sunt cei mai frumoși din România, vă rog să mă credeți că sunt bine intenționat”.

„Mi-e greu să descriu ce am simțit. Îi mulțumesc domnului profesor că mi-a dat această șansă. Speram să intru mai devreme, prin minutul 80, să am timp să arăt ce pot. Am uitat și de frig. Cred că am fost mai emoționat la încălzire, când am intrat pe gazon am uitat de tot. Eram mai mult decât concentrat. Sper să fie începutul unei frumoase cariere la profesioniști.” Geani Crețu, mijlocaș Dinamo

Citește și:

Montini s-a destăinuit după ce a marcat trei goluri cu Craiova. Detalii interesante despre el

-->
Previous Gigi Becali face pariuri trăznite! Ce propunere i-a lansat lui Rednic
Next Montini s-a destăinuit după ce a marcat trei goluri cu Craiova. Detalii interesante despre el

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *