SURPRIZĂ Lotul dinamoviștilor în Turcia. A picat un transfer?


Dinamo a plecat în această dimineață în Turcia, de pe Aeroportul Henri Coandă, pentru stagiul de pregătire centralizată în Antalya, care va avea loc în perioada 11-25 ianuarie. Echipa antrenată de Mircea Rednic a ajuns în urmă cu câteva momente în Antalya, se va instala la Hotel Papillon Belvil din Belek și va juca patru meciuri amicale în Turcia, orele de disputare urmând să fie anunțate ulterior.

13 ianuarie (ora 14:00, Papillon Sport Center): DINAMO București vs Hajduk Split (Croația)
16 ianuarie: DINAMO București vs Sion (Elveția)
20 ianuarie: DINAMO București vs FK Liepaja (Letonia)
23 ianuarie: DINAMO București vs Dinamo Moscova (Rusia)

Surpriza vine din partea lotului de jucători care au făcut deplasarea în Antalya. N-a mai plecat cu echipa portarul Sean McDemott, care a făcut ieri vizita medicală cu Dinamo. Rămâne de văzut dacă transferul lui se va mai realiza sau nu.

21 de jucători au făcut deplasarea în Turcia pentru stagiul de pregătire centralizată în Antalya: Mihai Alexandru Eșanu, Ștefan Brian Fara (portari), Deian Cristian Sorescu, Denis Ciobotariu, Ricardo Florin Grigore, Naser Aliji, David Jordan Mustoe, Marco Ehmann, Dan Nicolae Nistor, Diogo Ferreira Salomao, Rachid Ait-Atmane, Ioan Constantin Filip, Tomislav Gomelt, Simon Terwase Zenke, Geani Mihai Crețu, Aleksandru Robert Longher, Kevin Jordan Krans, Mattia Montini, Daniel Iliuță Popa, Gabriel Răducan și Cătălin Ionuț Măgureanu (jucători de câmp).

Citește și:

FERICIT Mihai Popescu a ajuns la St Mirren. Ce le-a spus scoțienilor

-->
Previous De asta are Dinamo nevoie: ”Trebuie să punem pasul la treabă TOȚI pentru Dinamo”
Next FERICIT Mihai Popescu a ajuns la St Mirren. Ce le-a spus scoțienilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *