Surpriză la Dinamo: ”A păstrat acțiuni”


-->

Dinamo s-a vândut săptămână trecută după ce Dorin Șerdean a cedat acțiunile sale către compania Red& White pentru suma de 500 000 de euro. Fostul președinte încă se mai judecă cu suporterii din Peluza Cătălin Hâldan, dar măcar a cedat acțiunile către noii proprietari. Și Dorin Iacob a explicat, la emisiunea „Dinamo7/9” de ce crede că Șerdean a ajutat, totuși, pe Dinamo, în ciuda faptului că a fost criticat dur de suporteri, scrie playsport.ro

”Domnul Șerdean a păstrat câteva acțiuni, a fost una din condițiile dumnealui. Eu spun că, înjurat așa cum a fost, hulit, a avut și el meritul lui. A avut măcar abilitatea de a se duce în Spania peste Cortacero și i-a luat acțiunile. Păi unde era Dinamo acum dacă stăteam să alergăm după ăla prin Spania. Măcar așa am mers la Alba Iulia, l-am fugărit pe el, era mai aproape.

Noi am mers în târg cu o gloabă nenorocită, jerpelită și scuipată în propria curte. Și o mai biciuiau și ăia din casă. Trist, dar adevărat. Nu a fost ușor, mai ales când cei din jur nu te înțelegeau, nu credeau în ce faci, a declarat Dorin Iacob.

Citește și:

Veste bună pentru jucători, apoi pentru club: ”Am plătit”

Previous Vești tari de la noul șef al lui Dinamo
Next Alex Couto: ”Adevărul va ieși la iveală”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *