--> -->

Surpriză la antrenamentul de sâmbătă al lui Dinamo


-->
Alexandru Răuţă şi-a revenit după problemele pe care le-a avut în meciul Dinamo – Rapid, iar Iuliu Mureşan a dezvăluit că mijlocaşul „câinilor” şi-a vizitat colegii la baza de pregătire de la Săftica.

„Noutatea e că am avut antrenament, la 16:00, şi el a fost acolo. E foarte bine. Sâmbătă seara şi eu m-am speriat, când l-am văzut că a stat câteva minute inert pe gazon. Am reuşit să sun pe cineva din staff. Cineva de la salvare ar fi spus că are o stare febrilă, dar nu justifica ce am văzut. Duminică nu s-a antrenat. S-a făcut EKG, e foarte bine, a fost testat anti-Covid şi a fost negativ.

A fost dus la Spitalul Floreasca, acolo a fost observat în timp şi după două ore i s-a dat drumul. A fost consultat de cardiolog şi a fost lăsat să meargă acasă.

Mi-e greu să zic ce a fost. Poate fi o tulburare de ritm cardiac, dar, discutând cu el, şi medicii au constatat… Nu e o problemă cardiacă, ci de natură respiratorie. Şi la anumite afecţiuni respiratorii poţi avea dureri în piept. I s-a recomandat repaos câteva zile şi mai e nevoie de câteva investigaţii. Dar eu cred că va reveni destul de repede la antrenament.

Duminică era foarte bine, când am vorbit cu el. Toată lumea s-a bucurat când a venit la antrenement, nu a făcut antrenament. S-a exclus originea cardiacă a stării lui, că ăla e un lucru periculos. Dacă e de natură respiratorie, nu e o aşa o problemă mare” , a declarat Iuliu Mureşan la Telekom Sport.

Citește și:

Pelerinaj la Sfântul Dimitrie. Informații folositoare Reportaj

Previous Marius Alexe vrea să antreneze Dinamo în viitor
Next Dinamo vrea să plece din Ștefan cel Mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *