Surpriză din partea clubului pentru fani


Dinamo s-a întors cu un egal din Maramureș, dar este foarte optimistă în privința următoarelor meciuri din campionat. Alb roșii vor întâlni echipe mai slab cotate atât din punct de vedere al valorii jucătorilor, dar și mai jos poziționate în clasament.

Sâmbătă, de la ora 12:00, Dinamo o va întâlni pe Ripensia Timișoara, la Giurgiu. Biletele s-au pus astăzi în vânzare, iar fanii au avut parte de o surpriză. Anunțul clubului:

„Dinamo București anunță prin intermediul paginilor de Facebook și Instagram că fiecare abonat al clubului va primi un bilet gratuit la meciul cu Ripensia Timișoara.

„Abonații clubului au acces pe stadionul din Giurgiu în baza abonamentelor achiziționate la începutul acestui sezon competițional. Special pentru ei, la acest meci, pot fi însoțiți de o persoană în același sector cu abonamentul”, a declarat administratorul special Vlad Iacob.

Biletul gratuit pentru fiecare abonat va fi ridicat de la casele stadionului din Giurgiu, de la ora 09:00 până la pauza meciului.

Dinamo București vs Ripensia Timișoara (Liga 2, etapa 10) se joacă sâmbătă, 15 octombrie, la ora 12:00, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu.”

Citește și:

10 ani de căsătorie între Delia și soțul ei: ”Trei calități ar fi prea puțin”

Previous Ivanov: „Conducerea a dorit ca echipa să pice”
Next Unde se va disputa meciul cu Ripensia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *