Surkis despre revenirea lui Lucescu la Dinamo


Mircea Lucescu (76 de ani) și-a anunțat revenirea în România, la Dinamo, însă până să realizeze acest lucru trebuie să își ducă la final contractul cu actuala sa echipă, Dinamo Kiev.

Igor Surkis, patronul formației ucrainene, a reacționat după ultimele declarații făcute de „Il Luce” și spune că antrenorul va rămâne la Kiev până în 2024, atunci când îi va expira înțelegerea.

„Vă promit că mă întorc şi vom avea şi echipă dacă vom avea stadion. Vă mulţumesc încă o dată şi vă mulţumesc şi pentru toate stadioanele pe care le-aţi făcut în România”, a fost mesajul transmis de legendarul antrenor român.

Cu toate acestea, Mircea Lucescu nu a spus și când se va întoarce. Iar declarațiile făcute de el au ajuns și la urechile lui Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev.

Acesta a ținut să asigure pe toată lumea că până în iunie 2024, atunci când îi va expira contractul lui Lucescu, antrenorul român va rămâne la cârma lui Dinamo Kiev.

Nu știu ce se scrie pe internet. Nici măcar nu s-a discutat despre acest lucru. Mircea Lucescu are un contract valabil până în anul 2024 și își dorește să lucreze aici.

Ideea meciurilor caritabile i-a aparținut lui. Cred că a fost o inițiativă foarte bună. Le mulțumesc miniștrilor și biroului prezidențial pentru că i-a sprijinit pe jucători și i-a lăsat să joace în aceste partide”, a declarat Igor Surkis, conform football24.ua.

Igor Surkis: „Nu vând echipa, dar unii jucători vor pleca!”

„Trebuie mereu bani pentru a construi o echipă. Da, unii vor pleca, probabil. A existat o ofertă bună pentru Mikolenko, l-am lăsat să plece, 20 de milioane de euro reprezintă o ofertă bună pentru club.

Dacă vor fi oferte pentru 2-3 jucători, îi vom lăsa să plece. Dar asta nu înseamnă că sunt gata să vând echipa, azi. Am fost acuzat că am scos echipa din ţară ca să o vând. Nu s-a întâmplat asta, nici nu am încercat. Ca să infirm toate zvonurile, echipa nu este de vânzare. Dacă sunt oferte pentru anumiţi jucători, de exemplu pentru Tsygankov, şi sunt potrivite pentru club şi pentru jucători, atunci le vom lua în considerare. Dar trebuie să existe oferte”, a mai spus Surkis, potrivit sursei menționate.”

Citește și:

Badea mai pune o piedică lui Dinamo, cu noua siglă!

-->
Previous Două variante de înlocuire pentru Mureșan
Next Zăvăleanu despre dineul organizat de Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.