Suporterii n-au mai rezistat. Ce gest au făcut după fluierul final


Suporterii lui Dinamo veniți la Botoșani, care au asistat la înfrângerea echipei lor, scor 0-2, nu i-au iertat pe jucători, pentru care au avut un mesaj categoric.

„Visați doar bani, sute de mii / Noi să vă susținem facem datorii”, este bannerul din peluza dinamovistă.

Jucătorii au fost nevoiți să dea explicații galeriei la finalul meciului, când toți fotbaliștii dinamoviști au venit cu capul în pământ în fața galeriei.

Dinamo a ajuns pe locul 12 în Liga 1 după eșecul de la Botoșani.

Ce a spus Gicu Grozav:

”Poate nu am fost suficienți de motivați când am intrat pe teren, trebuie să muncim mult mai mult, să merităm să jucăm la Dinamo, urmează două săptămâni în care să ne pregătim bine, să băgăm capul în pământ, eu vreau să cred că nu asta este fața lui Dinamo. Nu sunt la potențialul meu maxim, am simțit puțină oboseală, îmi voi reveni în cel mai scurt timp, doar noi putem să o scoatem la capăt. Este foarte rușinos, suntem conștienți de acest lucru. Trebuie doar să muncim, să dăm mult mai mult fiecare dintre noi, e greu, e dureros. În atac contează calitatea și nu cantitatea. Suntem în pom și pomul în aer. Nu vreau eu să promit goluri, important e ca echipa să marcheze goluri, părerea mea e că echipa e mai importantă decât un jucător.”, a declarat Gicu Grozav.

-->
Previous Claudiu Niculescu, AMENINȚARE fără precedent. Cum vrea să pună piciorul în prag
Next Dănciulescu a găsit marea problema a lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *