Suporterii lui Dinamo fac atmosferă de campioni în această seară


Dinamoviștii au regăsit drumul spre stadionul, cu pistă încă, din Ștefan cel Mare. Aproximativ 8.000 de oameni au luat cu asalt tribunele arenei în această seară pentru meciul cu Astra, din ultima etapă a campionatului.

Spectatorii au chibițat pe marginea șanselor la titlu, visând la o mare surpriză în ultimele 90 de minute ale campionatului. Peluza Cătălin Hîldan este plină ochi, iar suporterii au dat tonul la aplauzele la adresa lui Cosmin Contra care tocmai și-a prelungit contractul cu Dinamo. Restul fanilor au preluat ideea și l-au încurajat pe antrenorul de 41 de ani care se va lupta la titlu cu „câinii” și în sezonul viitor.

 

Atmosfera este senzațională în Ștefan cel Mare. Tot stadionul cântă, este sărbătoare în ”Groapă”. Doar Junior Morais, viitorul jucător al celor de la FCSB, este apostrofat pe Dinamo. Bannerul galeriei este cu dedicație: ”Cum să rămână șansa la titlu vie / Cu nașu”, cu finu” și caprele din Bănie?!”. ”Câinii” se bucură de finalul de sezon, o pregătire și pentru finala Cupei Ligii de sâmbăta viitoare, cu ACS Poli.

Previous Cum poate ajunge Dinamo campioană diseară. Avem echipele de start
Next Mutu: ”Așteptam un miracol. Anul viitor vom lua tot!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *