Suporterii lui Dinamo, alături de Gaz Metan


Odată cu probleme financiare grave de la clubul medieșan, au apărut din ce în ce mai multe reacții care duc spre o avantajare a clubului Dinamo. Deși Dinamo ar putea fi într-adevăr avantajată de aceste probleme indirect, echipa bucureșteană nu are altfel niciun alt fel de legătură.
Și Dinamo a trecut prin aceleași grave probe în urmă cu câteva luni, dar a fost salvată de fanii din programul DDB. Cu gândul la ceea ce au trăit nu cu multă vreme în urmă, suporterii din DDB, prin vocea lui Robert Thomas, au transmis un mesaj de susținere suporterilor ardeleni.

AM TRECUT PE AICI

Și știm cât e de greu pentru un suporter care își vede echipa amenințată de faliment.

Nu ne putem bucura de necazurile altora. Vedem tot felul de titluri de ziar prin care Dinamo este prezentată ca beneficiară a depunctării lui Gaz Metan.
În ultimii ani am fost deseori în aceeași situație. Transferuri blocate și riscul de a fi depunctați. De fiecare dată, zecile de mii de dinamoviști s-au mobilizat și au plătit datoriile.
Am făcut-o în locul acționarului majoritar, care avea obligația să plătească.

Ne-am aflat mereu acolo, pe marginea prăpastiei, ținând cu brațele noastre Dinamo să nu cadă. Pe marginea hăului unde interesele, proasta gestionare și corupția au împins clubul.

Când era vorba despre Dinamo, nimeni nu vorbea despre alte echipe care ar beneficia de pe urma necazurilor noastre.
Știm că avem mulți dușmani, DAR NOI VEDEM RIVALITATEA ALTFEL, în termenii ei sportivi, în sensul cel mai profund a ceea ce înseamnă competiția.

Ne dorim ca meciul cu Gaz Metan să se joace pe teren. Îi înțelegem pe jucătorii de la Mediaș și știm că nu le este ușor să joace doar în schimbul promisiunilor.
Suntem alături de ei și de suporterii din Mediaș, un oraș care nu are prea multe bucurii în afară de fotbal.

De-a lungul timpului, ne-am oferit să ajutăm suporterii altor cluburi cu ceea ce știm să facem. Le putem împărtăși din experiența noastră, le putem arăta chiar și greșelile pe care noi le-am făcut, pentru a nu le repeta și ei.

Ca deschizători de drumuri, suntem gata oricând să susținem orice grup de suporteri din țară, care are dorința de a pune bazele unui proiect prin care fanii să salveze clubul.

www.programddb.ro

rth” se arată în comunicatul DDB pe Facebook.

Citește și:

George Simion îi răspunde lui Liviu Dragnea: ”Să-și vadă de Irinuca lui”

-->
Previous Întorsătură de situație la Gaz Metan
Next Ce se întâmplă cu Filip și Iliev

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.