Suporterii iau măsuri după demisia lui Uhrin: „Vă vrem departe de Dinamo”


-->

Suporterii acționari ai lui Dinamo vor demisii în lanț după ce Dusan Uhrin a luat decizia să plece de la echipa din Ștefan cel Mare.

„Cu ocazia zilei de 8 Martie, dorim un calduros La Mulți Ani DEPARTE DE DINAMO, celebrei Floricica Dansatoarea și celorlalte muieri din club.

I-am fi adus și flori, dar e greu să atingi Coarda… E greu să atingi coarda sensibilă a unei florărese oferindu-i chiar marfa cu care iese la produs.

Fostul portar și fostul om de fotbal se crede mare războinic, dar nu oricine vinde gladiole este gladiator.
N-a înțeles nimic din armistițiul cu suporterii și a început să fie belicos cu antrenorul. El care trebuia să-l apere pe antrenor, și-a folosit gura aia mare doar pentru a-l săpa sistematic pe Dusan Uhrin, un om pe care, în afată de suporteri, nu l-a apărat nimeni de când a venit la Dinamo.

Uhrin și-a dat demisia. Nu a avut rezultatele așteptate. Dar cineva a lucrat din greu, cu bârfe și fitile, ca antrenorul lui Dinamo să fie lipsit de autoritate în fața jucătorilor.

Ziarul Fanatik primește periodic zambile proaspete și Lamium Purpureum. Căutați pe google denumirea populară a acestei plante cu frunze păroase și veți afla cum se numesc buzele florăresei care cu 3 ore înainte de meciul de la Iași vânduse deja tactica antrenorului și pozițiile jucătorilor.

Astăzi a aparut în presă și un alt detaliu mizerabil. În cantomentul din Spania, dansatoarea s-ar fi dus cu gura ei mare la ușa antrenorului, în stare avansată de ebrietate, bătând cu picioarele și zbierând că îl dă afară.

Dacă nu a reușit prin amenințări, nu ne-ar mira să fi apelat la unii jucători înainte de meciuri, știind că două trei înfrângeri vor fi fatale pentru antrenor.

Acum încearcă să-și impună propriul antrenor spunând că echipa are nevoie de un șoc, efectul șocului este diluat de cele 3 luni de când îl tot sapă pe Uhrin și de când a distrus atmosfera din vestiar.

ADEVĂRATUL ȘOC care ar aduce liniște la echipă ar fi PLECAREA INCOMPETENȚILOR:
– cel cu florăria,
– cel cu service auto,
– și cel cu hotelurile.
Trei muieri smiorcăite și sfârcâite.
…Că dacă erau bărbați ar fi avut tăria să se retragă”, au scris suporterii din PCH.

Previous Decizia de ultimă oră luată de LPF care o afectează și pe Dinamo
Next EXCLUSIV Negoiță l-a sunat ieri pe Uhrin. Cine l-a ”lucrat” pe antrenor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *