Suporterii dinamoviști scriu istorie în România


Suporterii dinamoviști au intrat din nou în istorie în România! Au reușit să achiziționeze 10% din acțiunile clubului și să vireze astăzi 100.000 de euro în conturile echipei pentru a plăti salariile restante ale jucătorilor.

”În urma sesiunii de vot desfașurate în aceste zile, după exprimarea majorității membrilor cotizanți în favoarea propunerii boardului DDB (98,8% au votat DA), ieri 30 ianuarie 2020, în fața notarului, reprezentanții FC Dinamo și reprezentanții Program DDB au semnat un act istoric prin care suporterii au preluat 10% din acțiunile Clubului Dinamo.

În același timp, sumele strânse până la acel moment prin ProgramDDB au fost virate Clubului, urmând ca în cursul zilei de astăzi să participăm la efectuarea ordinelor de plată către jucătorii cu restanțe salariale.

Ne-am dorit ca acest lucru să fie făcut înainte de reluarea campionatului, acoperirea restanțelor fiind una din condițiile pentru obținerea licenței pentru Liga 1.

În ritmul înscrierilor din ultimele zile, astăzi ar urma să trecem pragul unei jumătăți de milion de lei. Cu o lună mai devreme față de ce ne-am propus la începutul anului.

Nu mai avem în cont toți acești bani. De ieri am luat-o din nou de la zero. Dar dacă am reușit să ajungem până aici avem curajul să credem că în următoarele luni vom strânge încă pe-atât.

Le mulțumim tuturor dinamoviștilor care au crezut și cred în acest proiect! Le mulțumim tuturor celor care au avut curajul să se implice în mod concret!

Am adunat în această Comunitate Socios oameni simpli, studenți, soldați, pensionari, familii, sportivi, foste glorii, artiști, oameni politici, oameni de televiziune, români din diaspora, oameni din peluză, membri Elite sau copii care și-au pus deoparte banii din alocație pentru a se înscrie în DDB.

Pentru ei și pentru toți suporterii lui Dinamo, acesta este UN MOMENT ISTORIC, fără precedent în fotbalul din România. Dar nu-l vom sărbători în niciun fel, pentru că suntem conștienți că greul de abia acum începe.

Adevărata realizare va fi să reușim împreună să redresăm echipa și să atragem un investitor puternic pentru ca Dinamo să revină acolo unde îi este locul. Asta ne dorim. Și oricând va apărea un astfel de acționar majoritar, cu un proiect de investiții pentru performanță, nu vom avea nicio problemă să-i cedăm și acțiunile noastre.
Nu ne-am propus să conducem noi Dinamo, ci SĂ INSPIRĂM DINAMO PRIN DĂRUIREA NOASTRĂ. Dorim să facem lucrul la care ne pricepem cel mai bine, SĂ FIM SUPORTERI.

Vom avea răbdare și vom cere tuturor suporterilor să aibă răbdare.

Toată strădania noastră are un singur scop: Salvarea lui Dinamo. Și lucrul acesta încă nu este realizat. Nu ne vom opri aici. Îi chemăm în continuare pe toți suporterii să vină ALĂTURI DE NOI pentru a ridica Dinamo.

– Alături de noi înseamnă PE STADION, ÎNCEPÂND CHIAR DE MÂINE, sau cumpărând bilete și abonamente chiar dacă sunteți departe. https://www.bilete.ro/fc-dinamo-astra-giurgiu/

– Alături de noi înseamnă în Programul DDB. www.programddb.ro

– Alături de noi înseamnă ALĂTURI DE DINAMO.

În viața asta mai avem ceva de făcut… SĂ SALVĂM ÎMPREUNĂ DINAMO!”, au scris suporterii din Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și:

Ioan Andone, dezvăluiri despre Negoiță: ”Asta vrea”

-->
Previous Ioan Andone, dezvăluiri despre Negoiță: ”Asta vrea”
Next Dumitru Dragomir, despre împrumutul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.