Suporterii din DDB, mințiți. Dezastru sportiv la echipă


Dinamo niciodată nu a început mai prost sezonul. Dacă anul trecut a venit Dusan Uhrin și a revitalizat jocul ”câinilor” și s-a luptat pentru a duce echipa în play-off, acum cu Contra nu se mai vede luminița de la capătul tunelului, iar reacția antrenorului din timpul meciului în care se ține cu mâinile de cap este mai mult decât sugestivă.

Pe de altă parte, suporterii-acționari ai clubului Dinamo București încep să își piardă răbdarea cu noua conducere din „Ștefan cel Mare”, după ce a fost scoasă sigla proiectului DDB de pe tricourile de joc ale jucătorilor, scrie PROSPORT.

În etapa precedentă, la meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-1, Dinamo și-a prezentat noile echipamente, însă suporterii au avut o surpriză neplăcută. De pe tricouri a lipsit sigla DDB, fapt care i-a deranjat pe suporterii care dețin 20% din acțiunile clubului.

Într-o intervenție la Radio Dinamo, Dorin Șerdean, președintele clubului, le-a transmis suporterilor că începând cu meciul următor, cel cu Sepsi Sfântu Gheorghe, sigla DDB va reapărea pe tricourile dinamoviștilor, scuzându-se prin faptul că noile echipamente ar fi ajuns foarte târziu.

După meciul cu Universitatea Craiova, Dorin Șerdean a avut și o discuție privată cu liderii Peluzei „Cătălin Hîldan”, în urma căruia președintele clubului le-a promis acestora că sigla „Doar Dinamo București” va apărea din nou pe tricourile jucătorilor, informează sursele ProSport.

La meciul de la Sfântu Gheorghe, Dinamo ș-a prezentat și echipamentul de deplasare, de culoare verde, însă nici pe acesta și a fost imprimată sigla mult dorită de către suporteri. În urma acestei întâmplări, sursele ProSport susțin că liderii Peluzei „Cătălin Hîldan” au în plan să îi ceară explicații președintelui Dorin Șerdean.

De menționat este faptul că „DDB” nu a apărut pe tricourile de deplasare, însă sponsorul Hils a apărut, deși la meciul trecut, cel cu Craiova, și acesta a lipsit.

-->
Previous Cosmin Contra după al patrulea eșec: ”Apele nu sunt liniștite” Nu-și dă demisia
Next Cosmin Contra: ”Am vorbit cu directorul sportiv. Vom schimba foaia”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.