Superpropunerea lui Rednic! Și o săgeată către selecționer. Plus o reacție amuzantă pentru cei ce vor pleca


Mircea Rednic a învins în prima etapă din play-out, 2-0 cu Dunărea Călărași, și a oferit primele reacții după victorie. La Digi Sport, antrenorul a făcut o scurtă analiză, în care a fost obiectiv cu echipa. Și-a avut o propunere vizavi de sistemul competițional, dacă tot s-a preluat modelul belgian, ca locul 7, primul din play-out, să poată avea șansa unui baraj pentru un loc de Europa la finalul campionatului!

”De rezultat sunt mulțumit. de rezultat nu! Dunărea Călărași nu și-a creat multe ocazii.

Papa a muncit bine astăzi. Sunt obligat să joc cu Montini în lateral, chiar a evoluat bine în stânga. Bine că Mattia a înscris, nu are nevoie de multe ocazii. E un lucru bun pentru el, pentru noi.

Nistor e plin de energie. Când vezi că înscrie, că dă pase, dar nu e convocat la națională… Mă surprinde! Șansele sunt mici, e clar. Păcat.

Sean McDermott? Am mers pe mâna specialiștilor de la echipă, dar m-am implicat apoi personală fiindcă nu era ce ne trebuia. Acum, avem doi portari buni.

Mă voi folosi de meciurile din play-out, ca să facem echipă. Cine nu se integrează? Auf wiedersehen, Au revoir, Good bye! Găsim formule în toate limbile.

În Belgia, echipa de pe locul 7 are o șansă să se lupte și la cupele europene, cu cea de pe locul 3 din play-off. Ar fi mult mai interesant, nu ar mai fi combinații, ar fi antrenant pentru toată lumea.

Pe mine mă afectează eventuala plecare a lui David. Era legătura mea cu Ionuț. Am avut susținere din partea ambilor. David a fost în prima linie tot timpul, alții ar trebui arătați cu degetul de rezultate, poate antrenorii care au fost. Eu am lucrat cu marfa pe care am găsit-o!”

Citește și:

”Au scăpat de emoțiile retrogradării”! Cine l-a impresionat pe Zicu

 

-->
Previous Cum a reacționat Steliano Filip la apostrofările fanilor pe stadionul Dinamo
Next EXCLUSIV Ce spune Rednic despre investitorii străini

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *