Supergol prin care se cere singur la Dinamo. Și o problemă ce-ar trebui rezolvată


Dinamo începe o nouă săptămână și trebuie să învingă la Botoșani ca să continue lupta pentru șefia play-out-ului. O deplasare grea, un meci contra unui adversar în formă, care a învins ”haita” de două ori în sezonul regulat. În paralel, vor fi discuții inerente despre întărirea echipei pentru ediția viitoare.

Nu ne-am propus să vorbim aici de cazul Diego Fabbrini, deja subiectul este intens mediatizat. În schimb, a atras atenția golul lui Nicolas Gorobsov în meciul Concordia Chiajna – Poli Iași (4-1). Argentinianul a marcat din lovitură liberă în minutul 86, un șut de la aproximativ 21 de metri, lateral stânga. Reușita cu numărul 300 în campionatul actual. Un gol din lovitură liberă care ne readuce în memorie că nu s-a mai întâmplat de multă vreme la Dinamo o astfel de finalizare, fiindcă de la Claudiu Niculescu încoace nu au mai existat executanți de calibru. Mai era Cătălin Munteanu ce livra centrări de calitate.

Roș-albii suferă de absența unui executant de lovituri libere. Ceea ce trebuie să dea de gândit oficialilor atunci când vor lua decizia privind aducerea unui jucător sau altul. Nu-l propunem pe Gorobsov, ci doar tragem un semnal de alarmă. Argentinianul de 29 de ani, 3 goluri în 34 de meciuri, a spus că el vrea să lucreze cu Rednic la Dinamo, mai departe rămâne de văzut dacă se va concretiza o mutare în acest mercato.

Citește și:

Moți și Grigore, mână de ajutor pentru ”câini”. Cum poate pica transferul lui Fabbrini la ȚSKA

-->
Previous EXCLUSIV Se mai întoarce la Dinamo? Jucătorul care a decis un campionat
Next Ce l-a făcut pe Hanca să-și schimbe viața: ”Mi-am dat seama”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *