SUPERB Joacă la Standard Liege, dar anunță: ”Familia mi-a rămas la Dinamo”


Jucătorii străini care s-au adaptat în Ștefan cel Mare au plecat mereu cu un regret de la Dinamo, unde spun ei că le-a rămas sufletul, sau, în acest caz, familia. Collins Fai a jucat pentru dinamoviști trei sezoane și din 2016 evoluează la Standard Liege, unde este jucător de bază.

„Îmi lipseşte România, pentru că am o familie acolo. Dar aşa este fotbalul, dacă vrei să munceşti, trebuie să călătoreşti. Aş vrea să spun că oamenii, în general, îmi lipsesc. Românii. Nu în mod special fotbalul. Aveam o familie acolo, cu coechipierii români. Dinamo este o familie care îmi lipseşte mult. Îmi face tot timpul plăcere să vorbesc de Dinamo. Când vorbesc de Dinamo, simt o căldură în interior. Am acolo amintiri pe care nu le voi uita niciodată.

Am văzut că nu a început prea bine sezonul. Dar, cu sosirea Mircea, cum am spus tot timpul, cred că Dinamo are timp acum să pregătească bine a doua parte a sezonului şi sper să-i meargă din ce în ce mai bine. De Rednic se leagă speranţele. A făcut transferuri, acum are timp să ajusteze echipa pentru campionat” , a declarat Collins Fai pentru Telekom Sport.

Citește și:

Probleme pentru Dinamo în Antalya. Ce s-a întâmplat

-->
Previous IMPORTANT Cine-l va urmări pe Dan Nistor în Antalya
Next Probleme pentru Dinamo în Antalya. Ce s-a întâmplat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *