SUPER TRANSFER pentru Dinamo. Promovat de Mourinho și în TOP 50 din LUME


Mircea Rednic este obligat să reconstruiască lotul lui Dinamo după ce a dat afară mai mult de jumătate de echipă. Și ar putea da marea lovitură cu un fotbalist pe care Ladislau Boloni i l-a propus și pe care îl poate aduce relativ ușor în Ștefan cel Mare.

Telekom Sport îi face o descriere lui Daniel Opare:

Daniel Opare este un fundaș dreapta care a fost nominalizat în 2007 între cei mai buni 50 de jucători din lume de către revista World Soccer. ”Viteză impresionantă, centrări exacte şi o tehnică peste medie”, era descris el atunci. El a fost adus la Real Madrid în mandatul lui Ramon Calderon și trimis la echipa secundă dar după venirea lui Florentino Perez şi mai ales a lui Jose Mourinho a început să fie constant chemat la antrenamentele primei echipe.

În Belgia, Opare a fost prezentat ca un mare transfer pentru Standard. Venea de al uriaşul Real Madrid, iar Mircea Rednic avea să conteze pe serviciile sale în mod constant. Mihai Teja era secundul lui Rednic atunci şi şi-a amintit recent de Daniel Opare într-o intervenţie la Telekom Sport: ”La portari, am lucrat cu Lobonţ şi cu Tătăruşanu. Mi se par cei mai buni portari. Pe postul de fundaş dreapta, George Ogăraru – la Steaua şi cu Opare – la Standard Liege” a explicat Teja.

Citește și:

Marius Șumudică, noi înțepături la adresa lui Mircea Rednic: ”Vă spun sincer”

-->
Previous Marius Șumudică, noi înțepături la adresa lui Mircea Rednic: ”Vă spun sincer”
Next IMPORTANT Cine-l va urmări pe Dan Nistor în Antalya

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *